|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα 'εβγαλα απ'το μεγάλο και τα έβαλα σε μικρό 10λτ με νερό απ'το μεγάλο και δικό του φίλτρο.
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε!
Αν και δεν συμφωνώ με αυτού του είδους διακοσμητικά (παρθενωνες, ναυαγια, δυτες κτλ) το ενυδρείο σου μου άρεσε! Αν εχεις όρεξη για πειραματισμούς δοκίμασε να αντικαταστήσεις τα διακοσμητικα με μερικά ξυλα ή πέτρες. Πολυ καλη προσπαθεια πάντος! Καλη συνέχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
καλος ηρθες η αναλογια στα γθππιε ειναι 1 αρ προς 3 θη.πιστευω πος τα αρσενικα σου θαμαλλονουν,ε?και παλι καλως ηρθες.
|
||||
|
||||
![]()
Gregoryn και Zisis ευχαριστώ για την Υποδοχή σας.
Τα γκουπάκια μου ζουν αρμονικά, αν και λιγότερες οι θυληκές.Πριν έξι μέρες βρήκα και τρια μικρά κρυμμένα πάνω στα φύλλα της Βαλισνέριας, δεν ξέρω ποιά μάνα και πόσα έκανε, αλλά αυτά έσωσα. Τα πήρα και τα έχω σε μικρό 10λτ ενυδρυάκι. Τα ταϊζω NOVO BABY 01 της JBL και φαίνονται να πηγαίνουν καλά,σχεδόν διπλασίασαν το μέγεθος τους. Αυτός που με χαλάει είναι ένα Trichogaster trichopterus Gourami Oro, όπως τα λένε εδώ, κυνηγάει πολύ τα υπόλοιπα. Ψάχνω να τον διώξω. Φίλοι συγχομπίστες σας προτείνω μια περιήγηση στο παρακάτω site: Atlas Dr. Pez :: Acuario de Agua Dulce είναι ενδιαφέρον και πολλές φωτό μέσα. Χαιρετισμούς απο Μαδρίτη. Χιονίζει ασταμάτητα εδώ και μια ώρα. Μας το παράκανε φέτος...
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!!!
Πολυ καλή προσπάθια ---------------------------- συμφωνω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νάσος Αναγνώστου (Κοινωνικό - Φυτεμένο) | Νάσος Αναγνώστου | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 09-06-16 10:58 |
Νεοκλής Φυτεμένο-Κοινωνικό | Neoklis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 09-05-08 20:00 |
200 λίτρα κοινωνικό-φυτεμένο!!!! | flying_guardian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 23-04-08 08:57 |
erling (φυτεμένο κοινωνικό) | erling | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 13-02-08 23:49 |
akisk (κοινωνικό φυτεμένο 230lt) | akisk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 24-04-07 19:58 |