|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σ'ευχαριστώ φίλε μου. Χαιρετισμούς στην όμορφη Πατρίδα σου.
![]() Τα ΄χω λίγο χαμένα με την αλληλογραφία στο FORUM, αλλά θα το μάθω που θα πάει, Πως σου φαίνεται η πρώτη μου προσπάθεια?
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς. Μέσα έπεσες.Ξέρεις αυτό έχει όριο λήξεως, γιατί το 2011 γυρίζω Ελλάδα και εκεί θα κάνω νέα αρχή, μέχρι τότε.διψάω για μάθηση. Ααα. ξέχασα, Πήρα και την πρώτη γέννα guppies, Πριν έξι μέρες.Τα βρήκα πάνω στα φύλλα της Βαλισνέρια να κρύβονται, δεν ξέρω ποιά η μάνα και πότε ακριβώς γέννησε. Μόνο τρια βρήκα και τα χώρισα. Τα ταϊζω NOVO Baby 01 της JBL και φαίνονται να πηγαίνουν καλά. Τι λες ??
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα 'εβγαλα απ'το μεγάλο και τα έβαλα σε μικρό 10λτ με νερό απ'το μεγάλο και δικό του φίλτρο.
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε!
Αν και δεν συμφωνώ με αυτού του είδους διακοσμητικά (παρθενωνες, ναυαγια, δυτες κτλ) το ενυδρείο σου μου άρεσε! Αν εχεις όρεξη για πειραματισμούς δοκίμασε να αντικαταστήσεις τα διακοσμητικα με μερικά ξυλα ή πέτρες. Πολυ καλη προσπαθεια πάντος! Καλη συνέχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
καλος ηρθες η αναλογια στα γθππιε ειναι 1 αρ προς 3 θη.πιστευω πος τα αρσενικα σου θαμαλλονουν,ε?και παλι καλως ηρθες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νάσος Αναγνώστου (Κοινωνικό - Φυτεμένο) | Νάσος Αναγνώστου | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 09-06-16 10:58 |
Νεοκλής Φυτεμένο-Κοινωνικό | Neoklis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 09-05-08 20:00 |
200 λίτρα κοινωνικό-φυτεμένο!!!! | flying_guardian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 23-04-08 08:57 |
erling (φυτεμένο κοινωνικό) | erling | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 13-02-08 23:49 |
akisk (κοινωνικό φυτεμένο 230lt) | akisk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 24-04-07 19:58 |