|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις τωρα το είδα.
Αν και μάλλον αργά, που θα γινει (ή μαλλον εγινε ) η συνάντηση τελικά;
|
||||
|
||||
![]()
παιδια να ευχαριστησω ολους οσους ηρθατε....μαζευτηκαμε καμια δεκαρια...
περασαμε ομορφα.... μετα τον καφε και ενω καναμε τις ανταλλαγες σε εμψυχο υλικο (φυτα σκουληκια ψαρια κ.τ.λ. ) στο σπιτι μου...γουργουρησαν μερικες κοιλιες και καταληξαμε σε μερακλιδικη ταβερνα.... ![]() elle μας προλαβες τελικα... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα μας αλλαξουν τον τιτλο. απο συναντησεις ενυδρειοφιλων θα μας τον κανουν συναντησεις καλοφαγαδων. χαχαχαχαχ |
|
||||
|
||||
![]()
Φωτογραφίες ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Όσοι ενυδρειόφιλοι κάνουν συναντήσεις απογευματινές κυρίως ώρες, στο φαί καταλήγουν, οπότε μην ανησυχείτε και ο τίτλος θα παραμείνει ως έχει!
![]() Φωτό να σας θαυμάσουμε δεν θα βάλετε; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
η αληθεια ειναι πως κανεις δεν εφερε μηχανη μαζι του.....και δε μας περασε καν απο το μυαλο αυτη τη φορα...
next time ...μη σας ανοιξουμε και την ορεξη με τα καλουδια που γεμισαμε τις στομαχες μας... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδιά!!Πάνο συγνωμη που δε σου απαντησα αλλα αυτο τον καιρο λογω εξεταστικης ειμαι πολύ πιεσμένος!!!Την επόμενη φορα που θα γινει συναντηση δεν την χανω!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Δυτικής Κρήτης | imichal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 156 | 22-05-12 16:15 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |