|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κριμα..πολυ ατυχια ! Οχι τιποτ αλλο το καμαρωνω το Τανγκανικα σου ως ενα απο τα ωραιοτερα.
Μηπως εριξες και οξυζενε; |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι Αλέξανδρε περίμενα να δώ αποτελέσματα απο το Excel. Γιατί αν είχα ρίξει θα ήταν πρόβλημα, το ρωτώ γιατί μου πέρασε μια΄φορά απο το μυαλό να ρίξω και οξυζενε....
|
|
||||
|
||||
![]()
...δηλαδή ΠΟΣΟ Excel έριξες... τα λίτρα σου είναι πολλά για δηλητηρίαση απο Excel...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω για δηλητηριαση το κοβω και οχι απο excel δεν ξερω απο τι αλλα μαζικοι θανατοι ειναι απο καποια ισχυρη δηλητηριαση..
υπερφορτωμενος δεν εισουνα να πανε απο ασφυξια με τη μια και λογικα θα τα βρισκες να βαριανασαινουν στην επιφανεια του νερου το πρωι οχι ολα νεκρα Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Για το οξυζενε σε ρωτησα γι αυτο, τελευταια παραγραφος κατω-κατω:http://www.gpodio.com/h2o2.asp
|
|
||||
|
||||
![]()
Έριχνα απο 15cc την ημέρα για 6 ημέρες μετά σταμάτησα και περίμενα αποτελέσματα. 15cc σε 300 λιτρα νερό δεν νομίζω να ήταν πολλά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καταστροφή | Filotas | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 12-11-08 17:42 |
Καταστροφή | mpampis | Malawi | 6 | 25-06-07 18:56 |
Απίστευτη ενηλικίωση γκάππυς...! | filoxenos | Ζωοτόκα | 5 | 17-01-06 15:12 |
Απίστευτη Φωτογραφία Γέννας!!!!! | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 23-12-05 17:57 |