|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Σπύρο (έτσι δεν είπαμε οτι σε λέν
![]() Τα λίτρα είναι περίπου 300. Δεν ξέρω θα δώ Μόλις είδα μέσα στις πέτρες κανα 3 καλβους ζωντανά για να δούμε..... |
|
||||
|
||||
![]()
λυπαμαι πολυ Φιλοτα....
οι μετρησεις σου ηταν καλες?? αν αυτο εγινε απο την υποχωρηση της ταπας και μονο...τι να πω....φοβερη ατυχια.. ![]() ειναι και οι ασταθμητοι παραγοντες που δε μπορουμε να προβλεψουμε... ευχομαι να βρεις το δυνατον περισσοτερα ψαρια ζωντανα ...να κολλησεις την ταπα με σιλικονη αυτη τη φορα....και να πανε ολα καλα απο εδω και περα...
|
||||
|
||||
![]()
Οι μετρήσεις βρε Πάνο ήταν καλές. Στην ρουτίνα δεν είχα αλλάξει τίποτε, εκτός απο την υπερδοσολογία Excel για την άλγη. Αλλα και το excel το είχα σταματήσει απο την Δευτέρα.
Το παράξενο είναι οτι χθές στις 21.30 που έφηγα ήταν όλα καλά!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατρέ μπορεί να φταίει και το excel
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το excel εχει δειοξειδιο δεν εχει ; αν ειχες και λιγο πιο υψηλη θερμοκρασια και επεσε τοσο πολυ η ανταραξη ισως να φταιει αυτο
καλη τυχη στην συνεχεια με τα καλβους που σου μεινανε |
|
|||
|
|||
![]()
Κριμα..πολυ ατυχια ! Οχι τιποτ αλλο το καμαρωνω το Τανγκανικα σου ως ενα απο τα ωραιοτερα.
Μηπως εριξες και οξυζενε; |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι Αλέξανδρε περίμενα να δώ αποτελέσματα απο το Excel. Γιατί αν είχα ρίξει θα ήταν πρόβλημα, το ρωτώ γιατί μου πέρασε μια΄φορά απο το μυαλό να ρίξω και οξυζενε....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τι άσχημο που είναι άδειο το ενυδρείο. Τελικά κατέληξα οτι επειδή το ενυδρείο είναι σε αίθουσα αναμονής, και μιάς και είναι απίθανο να φταίει η μείωση της ανατάραξης ή το excel, μάλον πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια από κάποιον δυσαρεστημένο ασθενή μου ή απο κάποιον ζηλιάρη. Λέτε να μου ρείξαν τίποτε αυτοί οι κουκουλοφόροι ασθενείς τίποτε μέσα στο ενυδρείο. ![]() ![]() ![]() Με βλέπω στο επόμενο στίσιμο να προβλέψω και εγκατάσταση κλειστού κικλώματος τηλεώρασης για παρακολούθηση της αίθουσας αναμονής!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καταστροφή | Filotas | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 12-11-08 17:42 |
Καταστροφή | mpampis | Malawi | 6 | 25-06-07 18:56 |
Απίστευτη ενηλικίωση γκάππυς...! | filoxenos | Ζωοτόκα | 5 | 17-01-06 15:12 |
Απίστευτη Φωτογραφία Γέννας!!!!! | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 23-12-05 17:57 |