|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μονο το 6 έχω ...(για αυτο την χρησιμοποιω και πολύ) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά, ο Δέλτα, την έχει κάνει επιστήμη την αλλαγή νερού!
![]() Και για να λέμε και του κουφού το δίκιο, έχω ακολουθήσει κι εγώ το παράδειγμά του και τις φωτογραφίες του, και τον αντιγράφω κατά γράμμα! ![]() Πάντως δεν είναι απαραίτητο να μπλέξεις με όλα αυτά.. Αν είναι μικρό το ενυδρείο, μπορείς να κουβαλάς νερό στο ενυδρείο με ένα ποτιστίρι (ο κουβάς δεν είναι τόσο πρακτικός νομίζω).. Και αν είναι πιο μεγάλο το ενυδρείο, για να μήν πηγαινοφέρνεις ποτιστήρια, ένα λάστιχο μεγάλο, και από τη βρύση μπλουμ, κατευθείαν στο ενυδρείο! ![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν συμφωνω με το λαστιχο εγω παντως, (μπλουμ).
Θελω να μενει το νερο με το αντιχλωριο αρκετη ωρα και να ερχεται το νερο και σε θερμοκρασια δωματιου για να μην αναγκαζομαι να βαζω απο το θερμοσιφωνο ή θερμαντηρα. Επισης ετσι γινεται και η οικονομια στο αντιχλωριο γιατι οι περισσοτερες εταιρειες στις οδηγιες τους γραφουν οταν βαζουμε απ'ευθειας απο τη βρυση νερο στο ενυδρειο χωρις προετοιμασια, να βαζουμε αντιχλωριο για ολα τα λιτρα του ενυδρειου μεσα στο ενυδρειο πριν την εισαγωγη του νεου νερου. Επισης καλη λυση και για ομαλη εισαγωγη του νερου σε μικρο ενυδρειο ειναι το ποτηστηρι. Παντα χρησιμοποιουμε υλικα που δεν εχουν ερθει ποτε σε επαφη με απορρυπαντικα δλδ καινουρια και τα χρησιμοποιουμε μονο στο ενυδρειο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αφού το αντιχλώριο δεσμεύει αμέσως το χλώριο που βρίσκεται μέσα στο νερό. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Προκαταλήψεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι ψειρας
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα Topic | Iann_is | Greek Aquarist's Boards | 2 | 25-03-08 09:43 |
Παλεύοντας με τα κύματα | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 27-01-08 16:40 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |