|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι εχεις δλδ μονο πετρες δεν εχει καποια αμμο καποιο χαλικακι απο κατω?
τι ειναι γυαλι και πετρες?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχει χαλικι μερικες ανουβιες και κοραλια
|
||||
|
||||
![]()
καλα ειναι αμα μπορεις να παρεις αμμο θαλασσης να την βρασεις και να την βαλεις μεσα ετσι θα σου ανεβασει φυσικα τις σκληροτητες
|
||||
|
||||
![]()
Μπόλικο τριμμένο κοράλλι πάνω στο χαλίκι σου θα σου δώσει τις ιδανικές συνθήκες που θέλεις. Επίσης ασβεστολιθικά πετρώματα υπάρχουν παντού στην Κύπρο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παντως θα επρεπε να ειχες αμμο αντι για χαλικι.
Σχετικα με τις τιμες του νερου σου εγω δεν νομιζω οτι η σοδα επιρεαζει και την γενικη σκληροτητα. Μαλλον τα κοραλια την ανεβαζουν αυτη. Με πειραματα δες ποση σοδα πρεπει να προσθετεις στο νερο της αλλαγης για να εχει την ιδια τιμη Kh που εχει το ενυδρειο σου. Την γενικη (Gh) μπορεις να την ανεβαζεις με epsom salt (θειικη μαγνησια, απο φαρμακειο) και αλατι ενυδρειακης χρησης. Εγω σε καθε αλλαγη νερου στις αφρικανες μου εχω βρει οτι χρειαζεται να προσθετω sta 60 λιτρα δυο κουταλιες της σουπας epsom salt και μια κοφτη της σουπας σοδα αλλα οι τιμες που εχω στο νερο της βρυσης μου ειναι Gh:9 Kh:7 ph:7,5. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παραμετρους που επιρρεαζει η σοδα? | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 01-11-08 19:07 |
σκληροτητα Αθηνας? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 26-08-07 15:06 |
ΧΑΜΗΛΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ | steady | Malawi | 18 | 15-02-07 22:44 |
Αλατι-Σοδα για malawi | melisg | Malawi | 20 | 11-07-06 17:35 |
σοδα στο νερο? | ksaderfos | Malawi | 25 | 20-10-04 15:18 |