|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά υπολογίστε και τις γενέες αυξήσεις που έκανε από πέρσι η ΔΕΗ. Αν κρατηθώ στα 300 ευρώ για τέσσερις μήνες θα είμαι ευχαριστημένος.
|
|
|||
|
|||
![]()
Χμμμμ μη με τρομαζετε. Δηλαδη τι θα μου ερθουν με 750 λιτρα (400watt φωτισμο) 4 αντλιες και 2 θερμοστατες?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σημειώσω ,ότι το ενυδρείο τρέχει 1 μηνα και κάτι???? δηλαδή στην επομενη μέτρηση που θα είναι η δεη 2 μήνες ποσο θα έρθει?? ωχ παναγια μου............
|
||||
|
||||
![]()
φωτα 400w 12hr = 480kw*60(διμινο δεη)=288κβωρεσ
αντλιεσ-κικλοφοριτεσ 150w 24hr*60=216κβωρες θερμανττικο (σε εμενα δεν καιει καθολο λογο τοποθεσιασ) 600*12*60=432κβωρεσ συνολο - 936κιλοβατορεσ 0,16 με το ΦΠΑ 149ευρώ για 2 μηνεσ... δεν ειναι και τοσο τραγικο.... το δικο μου κοστιζει λιγοτερο απο 70 (30-35 το μηνα) - αλλα δεν εχω τετιο φωτισμο ουτε αναγκη για τον θερμοστατει να δουλευει 12ωρο (δεν τον εχω δει ποτε να λειτουργει και η θερμοκρασια μου ειναι σταθερα 25)
Οι ερωτήσεις μου, αναζητούν την άποψη σας, τις κάνω και σε άλλα φόρουμ, και μετά διαμορφώνω άποψη δική μου... εκφράστε ελεύθερα την άποψη σας, με όποιον τρόπο σας αρέσει-σας πάει, δεν θα σας θεωρήσω ποτέ υπεύθυνο για δική μου απόφαση που βασίστηκε ή όχι σε δική σας άποψη. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με το δικο μου λογαριασμο εχω μια αυξηση ταξεως του 35% ισχυει η θελουν να μας τρελανουν
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλτα κατω και μετρα τα
κατι αλο συμβαινει εισαι συνηδιτος με την χριση ενεργοβορων συσκευων? (24ωρες θερμοσιφονασ? κλιματιστικο? θερμανιτκα? προθερμενουμε τον φουρνο για 10 λεπτα ή το ξεχναμε? τι λαμπες εχεισ στο σπιτι - εξω απο το ενυδρειο.... ποσεσ κορεσ με μακρια μαλια εχεισ και ποσα σεσουαρ ![]()
Οι ερωτήσεις μου, αναζητούν την άποψη σας, τις κάνω και σε άλλα φόρουμ, και μετά διαμορφώνω άποψη δική μου... εκφράστε ελεύθερα την άποψη σας, με όποιον τρόπο σας αρέσει-σας πάει, δεν θα σας θεωρήσω ποτέ υπεύθυνο για δική μου απόφαση που βασίστηκε ή όχι σε δική σας άποψη. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Κρατος ειναι η ΔΕΗ οτι θελει κανει, οσο θελει χρεωνει, οπως αλλωστε και ο ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ.. Ποιος μπορει να τους ελεγξει ?
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ κάπως έτσι το υπολόγιζα..από τα 110-120..πολύ σπανια 130 που πλήρωνα, να πήγαινε στα 160-170.... 40-50-60 euro πάνω,ok κανένα πρόβλημα..αλλα 302,50?????............. λέτε να είναι τυπογραφικό λάθος?????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πάντως το αρχικό post ισχύ,θα δω και τον επόμενο,(ήταν και η γιορτές,λαμπάκια-δεvτρα,αλλα λαμπάκια και δεvτρο είχαμε και πέρσι τέλος πάντων)και αν είναι μια από τα ίδια..... θα κάνω ένα 450 ενυδρείο με δίσκους (τρελα) ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με το νυχτερινό τι παίζει ; Το χει ψάξει κανένας ;