|
|
||||
|
||||
![]()
Γεννες?Δεν εχω παρατηρισει τπτ τετοιο.Το εστρωσα κανονικα ναι τοχω 3 μηνες τωρα απλα ειχα να κανω τεστακι πολυυυ καιρο.Επισης δεν ειχα βαλει ενεργο ανθρακα μεσα στο φιλτρο :S γιατι δεν ειχε υποδοχη να περνει και σημερα του εκανα πατεντα και του εβαλα.Ναι με νερο βρυσης το πλενω..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαλιστα θα το εχω υποψην μου αν και σημερα επλεινα πρωτη φορα το φιλτρο απο τοτε που το εστησα.Για να επανελθουμε και στο θεμα με το φυτο,λογικα αυτες οι τιμες Νο3 και GΗ φταινε που δεν περνει μπρος?
|
|
||||
|
||||
![]()
δε νομίζω, από λίπανση τι κάνεις; τι χρησιμοποιείς; δοκίμασες να του βάλεις καμιά ταμπλέτα λίπανσης στη ρίζα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι γενικα απο λυπανση μονο ταμπλετες εχω που βαζω μια καθε μηνα στις ριζες..
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει αλλά πρέπει να λάβεις υπόψην σου ότι μερικές φορές απλά κάποια φυτά....δεν πάνε. αν το δεις ότι δεν τραβάει άστο και πάνε σε κάτι άλλο
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαλιστα ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.Με λιγο Google επεσα πανω σε αυτο Soft water is also important, (Low KH/4 or less & GH/5 or less) Οποτε παιζει νανε και αυτο για το 5 δεν εχει καμια σχεση με τιμη του ενυδριου μου αυτην την στιγμη.. :P Οποτε ας κατευει το GH και βλεπουμε πως θα παει
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δήλωση συμμετοχής στο σεμινάριο "Ron Shimek" | accnt | Παραλία - Beach Bar | 14 | 03-10-07 17:09 |
Προσθήκες στις "τροφές για ψάρια" του Pani | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-01-06 11:36 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |