|
|
||||
|
||||
![]()
καθημερινες αλλαγες νερου 30-40 % για λιγες μερες και θα πεσουν αμεσα...
|
||||
|
||||
![]()
Μαλιστα.Και να ριχνω καθε φορα και τα stress zyme και stress coat που εχω?
Επισης ασχετο..το aqua forte ειναι το κοκκινο κλασσικο μπουκαλι το υδροχλωρικο οξυ ε?! ------------------------- Κάτι ακόμα για το Νο3.. Τα φυτά μου αναπτύσσονται πολύ γρήγορα γενικά εκτός από το μικρό φυτό μπροστά αριστερά που φαίνετε στην φωτογραφία που έχει μείνει έτσι 3 μήνες που το έχω! Μήπως φταίει που δεν έχω μέσα συσκευή για Co2? Αν βάλω και ανέβει το co2 θα πέσουν και τα Νο3? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lucky13 : 28-01-09 στις 13:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
stress zyme-sress coat..δε τα χρησιμοποιησα ποτε...αν καποιο απο αυτα ειναι αντιχλωριο βαζεις σε καθε αλλαγη νερου τη σωστη δοση...αν ειναι βακτηρια...σε στρωμενο ενυδρειο περιττευουν..
το ακουαφορτε ειναι αυτο που λες...διαλυμα υδροχλωρικου οξεος...σε κοκκινο μπουκαλι.. ![]() το φυτο που λες μου μοιαζει για τενελλους και σαν γρασιδακι εχει κι αυτο τις απαιτησεις του....θελει co2, φως και τα λιασματα του...αν βαλεις διοξειδιο δε ξερω αν θα παρει μπρος και αν ικανοποιουνται οι αλλες παραμετροι...αλλα σιγουρα θα κανεις καλο σε ολα τα φυτα σου... το co2 δε ριχνει τα νιτρικα...τα νιτρικα πεφτουν με αλλαγες νερου και αφομοιωνονται απο τα φυτα,....
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια παω για αρχη να τσεκαρω τι γινετε με τις πετρες που εχω μεσα και να αλλαξω ενα 30% του νερου. Ειναι ακριβη αυτη η συσκυη?Σκευτομαι να παω να το παρω ουτως η αλλως εχω σκοπο να το πιξω στα φυτα σιγα σιγα οποτε λογικα θα το χρειαστει. Λιπασμα βαζω καθε μηνα κατι ταμπλετες κοντα στις ριζες των φυτων.Γενικα μονο αυτο, δεν ριχνω καποιο λιπασμα.Χρειαζετε να παρω καποιο?και αν ναι τι ?Σιδηρο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα | Petran22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 30-07-08 15:44 |
Προβλημα S.O.S. | Θεοδωρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 01-07-08 01:46 |
S.O.S προβλημα | fitilakias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-10-06 16:50 |
προβλημα... | rita | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 23-02-06 14:54 |