|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εξωτερικο για 300 λιτρα....αλλα δεν εχει υλικα παρα μονο τα σφουγγαρια του...οι καδοι του ειναι αδειοι...
|
||||
|
||||
![]()
2213 Διαθέσιμο
|
||||
|
||||
![]()
Philipan, απο οτι βλεπω εισαι απο Αθηνα, εκτος αν μενεις Θεσσαλονικη, παντως ευχαριστουμε για την προσφορα σου!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
έχω
1 εξωτερικο fluval 104 για 100 λίτρα ενυδρείο καμμιά 10ριά ρίζες τενέλους 1 ενυδρείο cayman 50 με εξ. φίλτρο, χωρίς θερμοστάτη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοεις τα 2 πρωτα, οχι το ενυδρειο.
Εγω λεω να ερθει το σαββατο, για να οργανωθουμε, και οχι την τριτη, εσυ δουλεψε την τριτη αλλα τον εξοπλισμο να τον εχουμε μεχρι την Κυριακη. Οσοι εχουν εξωτερικα φιλτρα, να ερθουν το σαββατο μαζι τους!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρο όλα να τα φέρω;
Οκ, φίλτρο & τενελους
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξοπλισμος | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 18 | 03-11-08 16:28 |
Εξοπλισμος ΟΧΙ | Satriani | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 14-05-08 18:13 |
εξοπλισμος | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-11-06 19:54 |
Εκθεση pet-shop? | wodan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 12-09-06 11:33 |