|
|
|||
|
|||
![]()
ξεκινας εκ νεου περιπου στρωσιμο με μπολι βασικα ασ ξεκινισει ο αδερφοσ ου εσυ το χεις περισσοτερι αναγκη ολο το υλικο.ετσι και αλλιωσ αδειο δεν θελεις να του το δωσεις γινε λιγο πιο αναλητικος.δεν καταλαβα γτι.sry
|
|
||||
|
||||
![]()
Δώσε πληροφορίες για το τι θα κάνετε!
Δηλαδή αν το 80αρι θα πάει στον αδερφό σου με τα ψάρια ή χωρίς. Τι ψάρια θα μπουν στο 110 κλπ
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που προκειται να κανουμε εναι να μεταφερω, οπως σας ειπα το 80αρι στο 110αρι. δηλαδη ψαρια και φυτα. Το 80αρι θα το παρει ο αδερφος μου αδειο ομως οπως καταλαβενετε θα χρειαστει τα υλικα του φιλτρου αλλα και επειδη το νεο φιλτρο ειναι μεγαλητερο τα υλικα του παλιου θα ειναι μικρα ( θα κολυμπανε στο μεγαλυτερο) αρα πολυ αμφιβαλλω αν θα φιτλραρει σωστα (το νεο με τα παλια υλικα)
![]() ------------------------- κανεις καμια ιδεα βρε παιδια? ![]() ![]() ![]()
ενα ενυδρειο ποτε δεν ειναι αρκετο ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τσιακιτζης Θεοδωρος : 26-01-09 στις 10:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα βγάλεις από το καινούργιο φίλτρο αρκετό μακαρόνι και θα το αντικαταστήσεις με μακαρόνι από το παλιό. Επίσης στράγγιξε και το σφουγγάρι από το παλιό στο νέο φίλτρο.
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέπλυμα (όχι του χρήματος
![]() Στην ουσία μπολιάζεις το νέο ενυδρείο με τα υλικά του παλιού. Προσοχή και ελαφρύ τάισμα τις πρώτες μέρες (μετρήσεις κλπ) και θα είσαι οκ!
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυ παιδια για το ενδιαφερον σας.
![]() ![]() ------------------------- Μολις παρελαβα το νεο μου 110αρι και το χαζευω αδειο, ![]() ![]()
ενα ενυδρειο ποτε δεν ειναι αρκετο ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τσιακιτζης Θεοδωρος : 27-01-09 στις 14:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο ,και ο θεός βοηθός
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσθήκη t8 σε Cayman 80! | paco | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 24-10-08 20:57 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ CAYMAN 110 | sidirchris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 04-09-08 18:37 |
Ενυδρειο Cayman 50 - Η Ιστορία. | lion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 16-06-08 11:13 |
ενυδρεια cayman | dracula7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-03-08 22:49 |