|
|
||||
|
||||
![]()
Το είχα δει παλαιότερα και το είχα ξεχάσει...
Όσον αφορά το 6.5, βάζω 50% απιονισμένο (για ατμοσίδερο) και 50% βρύσης, και έχω και 4λιτρο DIY CO2 με καλή απόδοση/διάχυση, οπότε το θεωρώ λογικό. Ευχαριστώ. (Ότι μετρήσεις έχω κάνει μέχρι σήμερα είναι λάθος εκτός της αμμωνίας που είναι άλλης εταρείας...)
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά μια βοήθεια θέλω να αγοράσω αυτά τα τεστ http://www.aquaristic.net/shop.php/s...id/manufac.880
έχω διαβάσει διάφορα για τα σέρα τι λέτε αξίζει υπάρχει κάτι αντίστοιχο και σε τετρα αλλα δεν έχει στοκ. ΥΓ τα σερα έχου ανταλλακτικά refill. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου πρότεινα να μην πάρεις αυτά τα σετ.
Προσπάθησε για μεμονωμένα τεστ της Sera ή για ακόμη καλύτερα, της Aquarium Pharmaceuticals (API).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο μόνος λόγος της αξιοπιστίας...
|
|||
|
|||
![]()
Αρχικά να συστηθώ...σαν Αρχάριος που τώρα κάνω τεστ για να προσθέσω ψάρια!
Απο το ΄παραπάνω site το εξοδα αποστολής τα έχει υπολογίσει κανείς? Επίσης υπάρχει κάποιο κατάστημα Αθήνα που να έχει καλύτερες τιμες γενικότερα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ας με βοηθήσει κάποιος είναι καλό?? μάλλον σήμερα το βράδυ θα κάνω την παραγγελία. ------------------------- από τα μεμονωμένα τεστ σερα τι διαφορά έχει? τα ίδια υγρά δεν χρησιμοποιούν? ΑΡΙ που να βρω? και πόσο έχουν? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dfoust : 27-01-09 στις 15:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υγρα τεστ sera | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 13-11-14 02:46 |
τεστ sera | kanarini | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 25-02-08 07:42 |
Τεστ αμμωνίας SERA | Iznogoud | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-11-07 22:53 |
τεστ νερου | naupaktos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 15-02-07 12:16 |