|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
" Tetra: ![]() - Once you open them you should discard them after a year. - If you would like us to trouble shoot further please call 800-526-0650 option 1 M-F 8-5. Regards, Tetra Consumer Relations"
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Σπυρο, το παλιο το ειχα 8-10 μήνες αλλα το νεο εχει αγοραστει πριν 1 μηνα και το ανοιξα μολις χθες.
Πεφτει το ph απο 7.6 στο 6.5.... Οι σκληροτητες ειναι λογικο να πεφτουν λογω ΑΟ. |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν να κάνω μια ενημερωση για το θέμα αυτο.....
Πήρα τα τεστ της API και έδειξαν ακριβως όπως ο κοντρολερ....6.5 ! Τελικά και τα τετρα δειχνουν πολυ χοντρικα την τιμη του ph.... Τώρα γιατί πέφτει το ph τοσο πολυ ειναι ενα αλλο θεμα..... |
|
|||
|
|||
![]()
...μηπως τα τεστ που μετρας την Kh...
![]() Αλλο πλεον δε μπορω να σκεφτω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να ειναι θεικη παρεμβαση....
![]() Εχω αγοράσει μεχρι τωρα 3 κοντρολερ (2 icks-1 aqualight), 4 2κιλες μπουκαλες με μαγνητικες, μια ντουζινα διαχυτηρες και ο θεος φαινεται να με λυπηθηκε με τα λεφτα που εχω δωσει...... Ετσι αποφάσισε να μην χρειαστει να ξαναγεμισω μπουκαλα...... ![]() ![]() (οικονομια στα 8 ευρω θα μου πειτε ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και σε μένα μετά την αλλαγη νερού (μονο Α/Ο) πέφτει το PH απο το 6,3 στο 5,9 αλλά μετα απο κανα 2ωρω έρχεται στα κανονικά του. Και η δίκιλη μπουκάλα μου πάει κοντα στο χρόνο.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω ομως βαζω 50 λιτρα απο τα 130 λιτρα της αλλαγης ΑΟ....
Πραγματι παρατηρησα οτι μετά απο 2 μερες πηγε στο 6.7 (τον κοντρολερ τον εχω ρυθμισμενο στο 6. ![]() Παλια χαλουσα 1 2κιλη καθε 1 1/2 μηνα...... Μαλλον "παλιωσε" το ενυδρειο..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περιεργες μετρησεις σε νερο προετοιμασιας | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 21-04-08 07:40 |
ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ | floridis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 20 | 26-10-07 07:19 |
περιεργες κυλιδες πανω στο sump | floridis | Φίλτρανση | 9 | 05-10-07 13:53 |
μετρησεις | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 04-02-07 21:56 |
Μετρησεις!!!!!! | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 25-01-03 11:24 |