Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Raven
Καλημερα, εχεις λιγο φωτισμο και ελλειπη λιπανση. Βαζε και Καλιο (Potassium) που ειναι απαραιτητο για τα φυτα και βαλε και καμια ταμπλετα λιπανσης στις ριζες του εχινοδορου.Επισης σιδηρο ελαχιστο (μερικες σταγονες) 1 φορα την εβδομαδα μετα απο αλλαγη νερου.
Κοψε και αφαιρεσε τα χαλασμενα φυλλα αφου ο εχινοδωρος θα βγαλει νεα υγιη φυλλα συντομα.
|
Το Ferropol που βάζει είναι γενικής χρήσης λίπασμα, και περιέχει και κάλιο και σίδηρο.. Οπότε εμένα μου φαίνεται απίθανο να υπάρχει έλλειψη σε κάτι από αυτά στη στήλη νερού.. Ο εχινόδωρος μάλλον θα ανακάμψει με μία ταμπλετούλα στη ρίζα του.. Για τα υπόλοιπα, εγώ δε θα πρότεινα να μπλέξει με τη σειρά της seachem και χωριστά λιπάσματα για κάθε στοιχείο αν έχει χαμηλών απαιτήσεων φυτεμένο.. Κατά τ'άλλα, Ι totally agree!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Dionysia
Θα κρατησω μονο τα μπαλλουν.τα αλλα θα τα δωσω μαλλον στο πετ.ευχαριστω και παλι. 
|
Έχει δίκιο ο Αλέξανδρος (raven) για την ψαροσύνθεσή σου, θα πρέπει να κάνεις διορθώσεις.. Πριν όμως επιλέξεις τα balloon, ρίξε μια ματιά και στο banner στην κορυφή της σελίδας, για τα παπαγαλόψαρα και τα βαμμένα..