|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν βρεις ελα να βοηθησεις στο περιπτερο......
|
||||
|
||||
![]()
Νεοκλη εαν μπορεις ελα να βοηθησεις εμενα μεσοβδομαδα στα ηλεκτρολογικα φιλε μιχαλη στειλε μου το τηλ με πμ
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο μεσοβδομαδα μαλλον θα μπορεσω. Παρε με απο την προηγουμενη να μου πεις οταν εχεις σκοπο να πας.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια κατα την τεταρτη η πεμπτη λεω να παω θα σε κανω τηλ απο την προηγουμενη να σου πω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά θα ήταν. Τελικά θα φύγω νύχτα και βρήκε ευκαιρία η σύζυγος να με σύρει στα μαγαζιά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον, σημερα πηγαν καλα οι εργασιες, με 6 ατομα να δουλευουν απο τις 8 το πρωι εως τις 18:00, και με διαφορες αναποδιες να προσπαθουν να μας σπασουν το ηθικο.
Παρ'ολ'αυτα πηγαμε πολυ καλα, χαρη στον αρχιμαστορα, Kostaskich, ο οποιος δουλεψε ακουραστα και αδιαμαρτυρητα, για το συλλογο, την εκθεση και τα μελη του, και των ευχαριστουμε πολυ! Υπολοιπα μελη του συνεργειου, σημερα ηταν οι Σταυρος, Κωστας Παπαδοπουλος, MikeNuke, Paco, και ο George! Τους οποιους επισης ευχαριστουμε. Φωτογραφιες θα σας δημοσιευσω εντος ολιγου. Αυριο Κυριακη δεν θα πραγματοποιηθουν εργασιες, εκτος και αν καποιοι, απο τις ομαδες των ενυδρειων θελουν να κουβαλησουν υλικα, οπως πετρες αμμο, και ξυλα. Αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Mπράβο Kώστα,Σταύρε,Κωστα Παπαδοπουλε,Μιχάλη,Βασίλη και Γιώργη για την προσπάθεια και τους κόπους σας.Δώσατε το σύνθημα με δυναμικό τρόπο.Μπράβο.
Ευχομαι και η συνέχεια να είναι αντάξια. |
|
||||
|
||||
![]()
Εδω θα πρεπει να ευχαριστησουμε και τον Χρηστο το Ζιωγα, για την αποθηκευση των ενυδρειων και των βασεων, αυτα τα 2 χρονια. Ειναι και αυτο μεγαλη υποθεση!
|
||||
|
||||
![]()
μιχαλη να κανονισουμε να βρεθουμε να παρω τα υλικα των φωτιστηκων για να παω μεσωβδομαδα ειπε και ο νεοκλης οτι θα μπορεσει. θα ερθει κανενας αλλος μεσωβδομαδα για δουλεια δωσε μου λιγες λεπτομεριες για το τι και πως εχετε κανει το προγραμα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2009 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 16-03-09 12:06 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |