|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Κανε μια αναζητηση σε εγκυρες πηγες να δεις αν εχεις το Brachygobius xanthozonus η το Brachygobius doriae . Απ οτι θυμαμαι το doriae εχει περισσοτερο αναγκη σε υφαλμυρο απο οτι το xanthozonus.
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν εψαχνα πληροφοριες για ψαρια υφαλμυρου (γιατι υπηρχε μια σκεψη που τελικα δεν πραγματοποιηθηκε)....τα συναντησα πολλες φορες σαν υφαλμυρου νερου....προφανως οπως και τα αλλα ψαρια υφαλμυρου ..ζει και στο γλυκο....αλλα ...ισως θα ηταν καλυτερο να τους δωσεις ενα υφαλμυρο ενυδρειο αν εχεις τη δυνατοτητα...
αληθεια να ρωτησω...θα μπορουσαν να συμβιωσουν αυτα τα ψαρακια με tetraodon biocellatus?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως όταν τα είχα δεί σε pet shop δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν ζωντανά ή όχι. Τα περισσότερα στέκονταν ακίνητα. Βέβαια δεν ήταν και στο καλύτερο περιβάλλον και ίσως να ήταν και στρεσαρισμένα.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Ψαχνοντας για πληροφοριες πανω στο υφαλμυρο βρηκα οτι πολλοι διατηρουν τα bumble bee goby μαζι με figure 8 puffer. Φαινεται παραδοξο που τα επιθετικα και μεγαλυτερα puffers δεν τα πειραζουν αλλα αυτο μαλλον οφειλεται στον χρωματισμο των goby. Προφανως οι σαν της σφηκας κιτρινες και μαυρες ραβδωσεις ειναι παγκοσμιο σημα προειδοποιησης. Οποτε ανετα μπορεις να βαλεις μερικα με το παφερ σου. δες κι εδω http://www.youtube.com/watch?v=eEldS82fhbM |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστο νεο αυτο!!!
![]() να εισαι καλα αλεξανδρε...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εκανα μετρησεις! | fotis_k | Ζωοτόκα | 41 | 23-01-09 16:10 |
Εκανα κοτσάνα??? | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 07-04-08 23:01 |
εκανα πατατα | tasinio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 14-03-08 09:33 |
εκανα μεγαλη βλακεια;;;;; | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 27-02-08 10:01 |