|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενυδρειο και μαλιστα στην επαρχια, χωρις αγορες απο online καταστηματα δυσκολο αρκετα.... Εκτος αν ειναι αφορμη για ταξιδια, οποτε παω πασο. Οσο για τη βαλβιδα σταγγαλισμου, δεν μου γεμισε και πολυ το ματι, και σιγουρα ειναι ακριβή. Υπαρχουν δυο τροποι γενικα. Ο ενας ειναι με βιδα που παταει πανω σε σωληνακι και ο δευτερος ειναι με βελονα που κινειται μεσα- εξω... Ο δευτερος τυπος προσφερει καλη μικρομετρικη ρυθμιση. Να τονισω οτι ουσιαστικα η βελονοειδης ειναι το κρισιμοτερο εξαρτημα. Αν δεν ειναι σταθερο, τοτε οι φυσαλιδες παιζουν πολυ και το πραγμα γινεται επικινδυνο για τα ψαρια... Μια δοκιμη θα σε πεισει. Δες και αυτο http://www.aquaristic.net/shop.php/s...osage%20valve/ |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Mήπως να προτημήσω τον ηλεκτρικό διαχυτήρα της ferplast?????? Για δείτε το profesonal http://www.ferplast.com/kit_co2_energy_eng.php. Aυτός που έβαλα στην φώτο θα φύγει αυριο απόγευμα απο Αθήνα με ΚΤΕΛ. Προλαβαίνω αμα θέλω αλλαγή. Της ferplast τον έχει ετoιμοπαράδοτο το pet.
|
||||
|
||||
![]()
Τον προτιμω για να πω την αληθεια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
me too οτιδηποτε σε σκαλα η κεραμικο κανει μακραν χειροτερη δουλεια απο συστηματα τυπου ferplast aquamedic κτλ
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκίνησα την δοκιμή του συστήματος στην ''βεράντα''.
Διαχέω co2 σε ένα κουβά νερό χωρίς διαχυτήρα. Έχω πίεση μπουκάλας 49bar με την στρόφηγγα ανοιχτή μισή+ στροφή πριν το τέλος. Πίεση μειωτή 1bar και ρύθμιση της βελονοειδής ώστε να βγάζει 1 μπουρμπουλήθρα / δευτερόλεπτο. Οι πιέσεις είναι σωστές???????? Θυμίζω οτι το ενυδρείο μου έχει 160λίτρα καθαρά.
|
||||
|
||||
![]()
Ανεβασε την στο 1,5 bar και τις πρώες μέρες παρακολούθα το γιατι δεν θα ειναι σταθερές οι φυσαλίδες/δευτερόλεπτο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Τη στροφιγγα της μπουκαλας παντα τερμα ανοιχτη.
Πιεση στο 1.5 bar για καλυτερη σταθεροτητα στις φυσαλιδες,. Δοκιμη τουλαχιστον σε βαθος 24ωρου Στο μπαλκονι εισαι γιατι ζεσταινεσαι? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην κάνω καμια ''πατάτα'' και έχουμε απρόβλεπτα.
Υπάρχει και μωρό παιδί στο σπίτι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε να βαζεις και την coca cola στο μπαλκονι...
Ειπαμε, καλη η ασφαλεια αλλα αυτο που κανεις ειναι μαζοχισμος. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για παραγγελία εξοπλισμού λίμνης.. | boom | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 13 | 07-09-12 14:00 |
Αγορά εξοπλισμού για μονομαχοενυδρείο.. | xontros | Bettas | 13 | 24-05-08 19:04 |
επιλογή σωστού εξοπλισμού | vana19 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 08-09-06 11:40 |
Αγορά εξοπλισμού μέσω internet ή από Αθήνα? | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 05-10-04 14:56 |