|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τερμινεισιον..
|
|
|||
|
|||
![]()
Νομιζω οτι καταλαβε οτι το κοιταζα στραβα και κρυφτηκε
![]() ![]() ξερει κανεις αν εινα προβλημα (παρασιτο η σημαινει κατι) ------------------------- Παράθεση:
οκ ας ειναι .....ας ζησει....
![]() ![]() ........... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manolis1976 : 21-01-09 στις 16:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω στην αρχη τρωμοκρατηθηκα με τα σαλιγκαρια
αλλα τωρα εχω 2 ειδων (μιλαμε για μικρα παντα) βγαζε που και που τα μεγαλα... οταν μεγαλώσουν |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
οταν μεγαλωσουν δεν θα τα βγαλω απο το ενυδρειο αΛΛΑ απο το καβουκι τους και θα τα ταισω στα ψαρια γλεντι θα κανουνε ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Η συντριπτικη πλειοψηφια των σαλιγκαριων που ερχονται ως λαθρεπιβατες , δεν τρωνε υγιη φυτα και προτιμουν τις αλγες,υπολειμματα τροφης και φυτικους ιστους που αποσυντιθενται.
Υπαρχουν και λιγα 2-3 ειδη που θα φανε και φυτα οταν πεινασουν γι αυτο πρεπει να γινεται σαφης αναγνωριση του ειδους. Δες τα ως μερος του μικρου σου οικοσυστηματος. Αν ειναι σε αποδεκτο αριθμο που δεν ενοχλει στην οψη και δεν τα αφησεις να υπεραριθμησουν, θα εκπλαγεις με το ποσο καλη δουλεια κανουν με τις αλγες. Και τα λεει αυτα ενας πρωην εχθρος των σαλιγκαριων..εγω !! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
2.πως τα αναγνωρίζεις διοτι απο τις photo που εχω κατω χλωμό το κοβω ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα!
1. Με παγιδα για σαλιγκαρια, με το χερι, με ενα ζεματισμενο μαρουλοφυλο τη νυχτα, ενα πιατακι με ταμπλετες σπιρουλινας. Τα αφαιρεις το πρωι οταν ειναι μαζεμενα ολα πανω. 2. Εχεις Physa fontinalishttp://en.wikipedia.org/wiki/Physidae , τα αγαπημενα μου! Κανε μια αναζητηση στο Google. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκαρι | Θεοδωρος | Σαλιγκάρια | 12 | 22-10-07 21:35 |
Φυτο/σαλιγκαρι id!!! | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 19-03-07 22:52 |
sos Σαλιγκαρι | IRENE | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 03-11-06 14:20 |
σαλιγκαρι-αλγη | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 17-02-06 14:24 |
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ;;; | galant | Σαλιγκάρια | 5 | 25-12-04 18:48 |