|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() α.) Ναι το ξερω ![]() β.) Η επιστροφη της αντλιας δεν ειναι τελειωμενη εκει, στην ουσια την εχω κανει με αλλο μηκος και εχει μπει και γωνια 45 μοιρων για να το στελνει διαγωνια στο ενυδρειο. Ειναι πολυ δυσκολο να το παιρνει μεσα το νερο εκει. Και να το παιρνει απλα θα μακρυνω το σωληνα που το βγαζει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με ειδικη κολλα που κολλαει PVC ειναι ρε αρχηγε. Εννοει για τον ανταπτορα.
Μαλιστα ειναι η κολλα που μου ειχες φερει οταν φτιαχναμε τα δικα μου dusro Νικο!!! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα το πιασα.
![]() ------------------------- Πωπω ξεπατωμα να ριξεις ενα κουβα αλατι ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theofilos : 21-01-09 στις 19:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ο Σκρουτζ ξυπνησε μεσα μου, ετσι και αλλιως ουτε 250 λιτρα νερο δεν εχει μεσα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σφαλιαρες!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω μπορω να σου πω οτι πιστευω πως το ενυδρειο ειναι μικρο. Εχω βλεπεις ενα αλλο τοιχο στο σπιτι μηκους 3,05 που τον γλυκοκοιταω καιρο τωρα. Τρια μετρα μαλιστα αυτο ειναι μεγεθος. Αλλα δεν ξερω αν αντεχει το πατωμα
![]() ![]() ![]() ------------------------- Μετα απο 40 περιπου ωρες ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theofilos : 22-01-09 στις 14:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
co2 ferplast | strider | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 25-05-08 11:30 |
αγορα CO2 ferplast | octania246 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 21-01-08 20:06 |
200 L MBUNA | petros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 11-12-07 12:28 |
200 L MBUNA | petros | Malawi | 4 | 03-07-07 17:49 |
Ferplast ή Juwel ? | Mike954 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 11-11-05 20:17 |