|
|
||||
|
||||
![]()
Leech?
|
|
||||
|
||||
![]()
οι βδελλες δεν ειναι αυτες??
θα μπορουσαν να ειναι αυτα..http://www.jbl.de/onlinehospitaluk/p...ickedPic=010_b αν ηταν καφε...ειναι ομως εντονα λευκα...
|
||||
|
||||
![]()
εχουν καμουφλαριστει για να μην τις αναγνωρισεις.....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια λιγο πιο καθαρη φωτο...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω τι είναι απλά ψάχνωντας στο Νετ βρηκα αυτο
![]() Την ασθένεια την αναφέρει ως OODINIUM (VELVET) και από ότι διάβασα τα συμπτώματα ταιριάζουν. Αν θες ρίξε και μια ματιά εδώ. http://www.fishdeals.com/fish_diseases/oodinium_velvet/ Και το ξαναλέω ότι δεν ξέτω απλά έψαξα στο internet. Για να μην φωνάζετε! ![]() [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ainar/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ainar/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG] |
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορω να καταλαβω και πολλα....αν ειναι σκουληκι δεν ειναι ουτε Argulus.....
Δεν ξερω.... Παντως τα παρασιτα με το αλατι δεν τα πανε καλα..... ------------------------- Το velvet μοιαζει με το ικ. Ειναι λευκα σημαδια πανω στο σωμα του ψαριου. Δεν ειναι σκουληκια.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη imichal : 21-01-09 στις 00:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω bella για τον κοπο σου να ψαξεις....δεν ειναι βελβετ αν και τα ψαρια ξυνονται και σε εκεινη την περιπτωση...ειναι σχηματισμενα σκουληκια....(το βελβετ μοιαζει λιγο με το ικ)..
ελεγα να αποφυγω το αλατι για να μην εχω ολες εκεινες τις αλλαγες μειωσης αλατοτητας σε 400λιτρα... τι φαρμακα προτεινετε για εξωπαρασιτα?
|
||||
|
||||
![]()
Όταν είχε γεμίσει το σαλιγκαράκι μου με σκουληκάκια, έψαξα και βρήκα ότι και τα πλανάρια μπορεί -σπάνια- να κολλήσουν στα βράγχια των ψαριών.
Υπάρχει μήπως περίπτωση, έστω και σπάνια, να είναι πλανάρια; το λέω γιατί τα ψάρια είναι μικρά. Θα μου πεις δεν κολλάνε στα λέπια, αλλά εσύ λες ότι είναι ανασηκωμένα. Μήπως βρήκαν μαλακό δέρμα και κόλλησαν; Λέω μήπως! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λευκο pomeranian αναζητα οικογενεια.. | boom | ¶λλα ζώα | 23 | 26-02-11 23:48 |
Λευκο σημαδι στο στομα | dianik06 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 15-01-08 11:13 |
σκουληκι στο πεντε ημερων αστροτο 80ρη | georgek | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 05-12-05 11:15 |