|
|
||||
|
||||
![]()
δε μπορω να το διακρινω ετσι φιλε μου.....αν δεις οτι προχωραει η σηψη...δηλαδη αποχρωματιζονται και κοβονται περισσοτερο οι ουρες τους ενημερωσε μας....
προληπτικα αν θες ριξε melafix...ειναι ηπιο φαρμακο αλλα στο fin rot με βοηθησε πολυ...
|
|||
|
|||
![]()
Ασχετο Σταθη...αλλα μου αρεσουν πολυ τα Tuxedo Guppy σου. Ισως η αγαπημενη μου μορφη
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αν ήταν fin rot δν θα "χτυπούσε" και τα υπόλοιπα?και αν βάλω melafix και δεν είναι Fin rot έχει καμία επίδραση γενικότερα? |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειναι απαραιτητο να εχουν και τα αλλα fin rot. To μελαφιξ ειναι φυσικο προιον και δεν βλαπτει την βιολογια αλλα και παλι αν δεν διαγνωσθει καποιο προβλημα δεν βλεπω τον λογο να το χρησιμοποιησεις.
Παρακολουθησε την ουρα του ψαριου. αν οι ακρες ειναι διαφανες και σαπιζουν μερα με την ημερα τοτε ειναι μαλλον R fin. |
|
||||
|
||||
![]()
θα το παρακολουθήσω μέχρι το σαββάτο και δω ότι συνεχίζεται θα πάρω το φάρμακο...ποιες είναι τα συμπτώματα του fin rot εκτος από το φάγωμα της ουράς?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μονο αυτο, σαπισμα ολων των πτερυγιων,οχι μονο της ουρας.
Αν η μολυνση προσβαλλει τις ακτινες των πτερυγιων εισερχεται τελικα στο σωμα και τα ψαρια καταληγουν. Εχω χασει 2 Corydoras ετσι παλιοτερα. Αντιθετα ενας μονομαχος το ειχε ξεπερασει 2 φορες με την θεραπεια με Μελαφιξ. |
|
||||
|
||||
![]()
αγόρασα μέλαφιξ και το ερώτημα μου είναι πότε το ρίχνω?μπορω να το ρίξω μαζί με το excel? η ουρά του γκάπυ μου θα επανέλθει στα φυσιολογικά του ή θα μείνει φαγωμέμει?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|