|
|
||||
|
||||
![]()
στο water inn με 125 ευρω ενυδρείο 100χ40χ40(160 λιτρα) και δωροεπιτεγη 50% δηλαδη βγαίνει 62.5 ευρω το ενυδρείο!και 62.5 να ψωνίσεις οτι θελεις. η εκπτωση δεν ισχυει για τη βαση του ενυδρειου που κανει 36 ευρω. πηγα μαζι με τοv vasilakis και το αγόρασα.να του πω και δημοσια ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω που με βοηθάει συνεχως και μου ανοιγει τα ματια. Βασιλαρα συνονοματε (στα εχω πει και απο κοντα) σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Για πες μας κάτι για το ενυδρείο , φωτισμό και τέτοια , τι χρώμα είναι πες κάτι , καλή τιμή για 160 λτ
Και καλορίζικο το ενυδρείο σου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου. Το ενυδρείο δείχνει πολύ καλό. Δεν το έχω γεμίσει ακόμα γιατί περιμένω ορισμενα βασικα πραγματα. Προς το παρων το εχω βαλει επανω στην ντουλαπα μου για το φοβο των ιουδαιων. Δεν ξερεις ποτε τι μπορει να παθει χαμηλα όταν λειπω από το σπιτι με την αδελφή μου εδώ(εκει ειναι πιο ασφαλες). Κοντρες εχει μονο για την ελαχιστοποιηση κυτρωσης του γυαλιου. ανεβαζω τωρα φωτο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μολις τις εβγαλα. δεν ειναι πολυ καλες γιατι ειναι λιγο ψηλα τοποθετημενο
μισο εμεινε απο μπαταρια η ψηφιακη και δεν προλαβα να τις περασω.σε 2 λεπτα τις ανεβαζω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρείο carrefour | el00140 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 06-02-08 22:56 |
Carrefour Φιλτρο | sam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 12-11-07 19:59 |
φιλτρο carrefour | Ryu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 14-10-07 23:28 |
Νεα Ενυδρεία Carrefour | eliasfot1 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 11-10-06 15:33 |
Ενυδρείο Carrefour - Χαρακτηριστικά | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-06 21:42 |