|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν τα νιτρώδη και η αμμωνία μηδενίσουν
τα νιτρικά σου θα έχουν πιάσει κόκκινο. Τότε θα κάνεις μία μεγάλη αλλαγή νερού και είσαι έτοιμος. |
|
||||
|
||||
![]()
εφοσον δεν εχεις ψαρια μεσα δε μας νοιαζουν οι τιμες των νιτρικων οσο ψηλα και να φτασουν.....αφου στρωσει λοιπον θα κανεις μια μεγαλη αλλαγη νερου..(μη φοβηθεις αν χρειαστει να ειναι και 80 η και 90% με σωστη θερμοκρασια και αντιχλωριο παντα) ωστε να νιτρικα σου να πεσουν κατω απο 20 και εισαι ετοιμος...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτο ηθελα να μαθω. Δηλαδη ποτε ειμαστε ετοιμοι να βαλουμε τα ψαρια. Αφου βαλουμε τα ψαρακια οι τιμες σε νιτρικα ποσο πρεπει να ειναι στη συνεχεια τις πρωτες μερες η και βδομαδες? Απο 20 μεχρι 50 ειναι καλα? Το παιδι θελει να βαλει μεσα καμια 5-6 neon μου ειπε |
|
|||
|
|||
![]()
Οι τιμές πρέπει να είναι πάντα από εκεί και πέρα οι ακόλουθες :
Αμμωνία=0 NO2=0 NO3<20 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για τα neon τι λετε ποσα πρεπει να βαλει σε 60 λιτρα? Αυτος θελει να βαλει καμια 10-12(του τα δινει καποιος). Εγω του ειπα για αρχη να βαλει καμια 5-6. Δεν ειναι δύσκολα ψαρια απλώς θελουν μαλακό νερο ετσι? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θελουμε ομως να ξερουμε ποσα θα μπουν σε 60Λ. Υπαρχει φαντάζομαι περιορισμός. Π.Χ μπορουμε να βαλουμε 12 neon μονα τους χωρις κανενα αλλο είδος? Πρεπει να ειναι φυτεμένο? Μπορούμε και με πλαστικα φυτα? Αυτες ειναι οι αποριες μου. THANKS |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά την μεγάλη αλλαγή νερού, πρέπει να βάλεις ψάρια,
αλλιώς τα βακτήρια που δημιούργησες με τόσο υπομονή, θα ![]() τα βακτήρια μέχρι να μπουν τα ψάρια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τιμές.. | Guderian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 31-10-08 07:35 |
Τιμές Αρτεμια | Nrgman | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-08-06 17:13 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |
Τιμές | giannis1976 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 07-10-04 09:46 |
Τιμές Ενυδρείων | angelfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 25-09-03 15:23 |