|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το ότι θα πάρει χρόνο δεν αμφιβάλλω.
Αυτό που σκοπεύω να παραμετροποιησω είναι όλες τις πληροφορίες που αναφέρατε. Τι τρώει, τι σκληρότητα νερό χρειάζεται, θερμοκρασία, αν χρειάζεται φυτά, αν ζει σε ομάδες κ.α. Αφού δημιουργηθεί ένα data bank που θα μπορεί ο καθένας να βρίσκει πληροφορίες για το κάθε ψάρι, μπορεί μετά να δημιουργηθεί και ο υπολογιστής συμβατότητας βάση όλων των παραμέτρων που αναφέρεται. Δηλαδή με την βοήθεια σας μπορεί να καθοριστεί ποσο λειτουργικός η ποσο μπάχαλο θα είναι.Αν δεν θέλετε να βοηθήσετε κανένα πρόβλημα. Όσοι θέλετε όπως έχω αναφέρει και πιο πάνω ψάχνω προφίλ ψαριών και οποιες άλλες πληροφορίες νομίζετε είναι αναγκαίες. Θα ξεκινήσω με τα πιο κοινά και προσιτά ψαρια στον χομπίστα και σιγά σιγά θα προσθέτω και αλλα ήδη ψαριών. Έχω ήδη βρει το fishprofile.com αλλα τη ήθελα να μάζευα όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες για κάθε ψάρι καθώς και φωτογραφίες που σας ανήκουν η ξέρετε σίγουρα ότι είναι ελεύθερες να τις χρησιμοποιήσω γιατί δεν θέλω να έχω προβλήματα με πνευματικά δικαιώματα. script που να παίρνει τα παιδιά στο σχολειό και να σου χτυπάει frappe θέλεις? Τελοσπάντων στείλε μου τον atlanta του Baensch να δω τι μπορώ να κάνω. |
|
|||
|
|||
![]()
sifnos poso eukolo sou einai na xrisimopoiiseis ena tetoio search engine?
|
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοεις? βαζεις γεννος ειδος και εχεις αποτελεσματα.δεν το βρησκω δυσκολο. απλα ειναι ασχημο αισθητικα.τι δεν ειναι ωραιο?τι θα βελτιωνες επι της ουσιας?
|
|
|||
|
|||
![]()
Όπως το βλέπω δεν είναι εύκολο για ένα αρχάριο χομπίστα. Όλοι συμβουλεύουν ένα αρχάριο να διαβάσει για ένα ψάρι πριν το αγοράσει. Αν δεν ξέρει την ονομασία του ψαριού τι να κάνει το συγκεκριμένο site.
Το fishprofiles είναι πιο χρήσιμο μιας και έχει και φωτογραφίες και μπορεί να κοιτάξει να βρει το ψάρι που του άρεσε. Κοιτάξτε. Προσωπικά βρίσκω ενδιαφέρον να φτιάξω κάτι τέτοιο. Είτε εύκολο, είτε δύσκολο, είτε χρονοβόρο, είτε όχι. Στην πορεία μιας και θα διαβάζω και εγώ προσωπικά περισσότερα για κάθε ψάρι θα με βοηθήσει σαν χομπίστα και ίσως οποιο άλλο θέλει να βοηθήσει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρήσιμος πίνακας συμβατότητας .......(κιχλίδων) | aristomenis | Malawi | 2 | 13-04-08 15:53 |
Υπολογιστής CO2 | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-06 23:42 |
Ερώτηση συμβατότητας | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 17-07-06 21:50 |
ιστοσελίδες συμβατότητας ειδών | tthellas | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 14-06-05 08:13 |