|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάποιος να συγκρατήσει τον Τσάμη !!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ σας τα λεγα εσείς δεν μ' ακούγατε...
25% λέμε...
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
copy paste για ποιο λογο?? ρωτησε κανεις κατι?? να το σβησω? η εξυπηρετει κατι που δεν εχω καταλαβει?
|
|||
|
|||
![]()
Θαπρεπε να το σβησεις αλλά αστο, εχω στειλει και ΠΜ στον ζισσις, θελω να μας εξηγησει τι καμει ακριβως...
|
|
||||
|
||||
![]()
εβαλες avatar ;
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|
||||
|
||||
![]()
ποιο ψαρακι ειναι τολη??
|
|||
|
|||
![]()
ΛΥΣΣΑ τοβγανα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να νομισε το παιδι οτι ...δεν ξερει κανεις αυτο το site και ειπε να βοηθησει...
...! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (για να μην τα ακουω μονο εγω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29413) Μπορειτε να μου πειτε γιατι πηγαινεται κοντρα στο μικρο συνεχεια?? (εγω ειμαι μεγαλος εμπειρος και εχω στρωσει 3000 ενυδρεια) zissis κοιτα εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29179 κοιτα κατω κατω πεεεεεερα απο οσες φορες εμφανιζεται η ιστιοσελιδα συτη ολο το gab τι σελιδα σου προτεινουν. δεν εχει νοημα αυτο που εκανες.εχω κανει κι εγω κατι παρομοιο καθως και ο γειτονας ο kanarini κατα καιρους αλλα ηταν πληροφοριση απο βιβλια στα οποια, ενδεχομενος, δεν εχουν ολοι προσβαση. |
|
||||
|
||||
![]()
εγω τωρα τι κανω?? το σβηνω??
|
||||
|
||||
![]()
Καν'το αποκοπη και κολλα το καπου εδω μεσα να υπαρχουν συγχωνευμενα ολα τα ομορφα τοπικ http://www.aquatek.gr/vb/showthread....990#post323990
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρτέμια | panagiotis265 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 17-06-08 23:24 |
αρτέμια?????????? | lousfakos | Bettas | 6 | 10-05-08 10:09 |
Αρτέμια | Kotsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 25-03-08 12:42 |
Κατεψυγμένη Αρτέμια | dimitrisgiannoulakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 24-05-07 09:01 |
Αρτέμια | basilhs | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 25-02-04 01:40 |