|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ολα καλα. Απλα πρεπει να αναλογιστουμε πως στα τοσα χρονια που ασχολουμαστε με τα ενυδρεια (και κυριως στην αρχη) ολοι μας καναμε λαθη,στις επιλογες ψαριων,στην υχθιοφορτηση, στα φιλτρα,στις συνθηκες νερου και σε πολλα αλλα πραγματα. Θα με ενδιεφερε να μαθω παντως εαν καποιος εχει δει να εκολαπτωνται αυγα απο παπαγαλοψαρα, μιλαω για προσωπικη εμπειρεια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε αυτο συμφωνω κι εγω..και νομιζω οτι στα 15 χρονια που ασχολουμαι εχω κανει τα περισσοτερα λαθη απολους.....γιαυτο και δεν "τη λεμε" σε κανεναν..ποσο μαλλον οταν δεν φταιει οπως ο φιλος μας λογω αγνοιας... ολα καλα λοιπον...
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειπα οτι μου την πεσατε ετσι και αλλιως..και καταλαβαινω οτι δεν πρεπει να γινονται πειραματα στα ψαρια...αλλωστε δεν θα ξανααγορασω ποτε μου..ομως απο οτι βλεπω ρε παιδια στιςφωτογραφιες σας ολοι σχεδον εχετε neon.................
|
|
||||
|
||||
![]() Neonστο φυσικό τους περιβάλλον!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 19-01-09 στις 18:12 |
|
||||
|
||||
![]()
τι εχουν τα νεον ;
|
|
|||
|
|||
![]()
νομιζω πωΣ τα αναφερετε σαν βαμμενα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Καμία σχέση μάλλον τα μπερδεύεις.
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα | g-pavl | Ζωοτόκα | 19 | 19-11-08 22:41 |
Γεννα | tsagod | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 07-04-08 13:41 |
γεννα ραμιρεζι | rita | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 34 | 30-05-07 19:04 |
γεννα | manolo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-04-07 17:14 |
SOS γεννα | RF1TEAM | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 24-09-06 11:01 |