|
|
||||
|
||||
![]()
οσο για το οτι ανβαινουν στην επιφανεια ειναι για επιπλεον οξυγονο..αλλα δεν ειμαι και σιγουρος να σου πουν κια οι ειδικοι
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον εχεις προβλημα με το οξυγονο στο ενυδρειο σου....
βαλε το φιλτρο ετσι ωστε να αναταρρασει την επιφανεια εντονα επισης γιατι τα νιτρωδη σου δεν ειναι 0?? με το να προσθεσεις αλλο ενα ψαρι αυξηθηκε η παραγωμενη αμμωνια...μηπως δεν ανταποκρινεται ακομη το φιλτρο σου?? αμμωνια και νιτρωδη πρεπει παντα να ειναι 0..η προσπαθεια να πηδηξει εξω απο το νερο δηλωνει ακαταλληλες συνθηκες...ειτε ελλειψη οξυγονου..ειτε αμμωνια η νιτρωδη..ειτε στενοτητα χωρου....
|
|||
|
|||
![]()
φιλε Πανο το φιλτρο το εχω ανεβασει αρκετα ψιλα και δημιουργει κυματακια (σε τετοιο βαθμο ωστε να μην με ενοχλει ο θορυβος)...τωρα οσο για τα νιτρωδη δεν μπορω να ξερω ποσο ακριβως ειναι γιατι το τεστ η μικροτερη κλιμακα που εχει ειναι η <0,3, τα παραπωνα σου στην ΤΕΤRA
![]() τα επιπεδα του CO2 παντος ειναι πολυ χαμηλα (συμφωνα με τον τυπο) αρα λογικα το οξυγονο θα ειναι αρκετο (αν υποθεσουμε οτι το Ο2 και το CO2 ειναι πραγματα αντιθετα....δεν ξερω εαν η λογικη μου ειναι σωστη παντος) |
|
||||
|
||||
![]()
υγρα ειναι τα τεστακια αυτα?? αν οχι παρε υγρα..αν ναι και το <0.3 ειναι το χαμηλοτερο στην κλιμακα εισαι οκ.....
ομως αυτο Παράθεση:
προσωπικα θα δημιουργουσα ακομη μεγαλυτερη αναταραξη στην επιφανεια....η αν με ενοχλουσε ο θορυβος θα προσθετα μια αθορυβη αεραντλια για τον ιδιο λογο...
|
|||
|
|||
![]()
υγρα ειναι ολα τα τεστακια....αυτο με το φιλμ που λες το ειχα αλλα με συχνες αλλαγες του νερου το ψιλοξεπερασα...εκανα καλα??? ειναι χρησιμο αυτο το φιλμ???
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν εξυπηρετει σε κατι.....μπορει και να εμποδισει την ανταλλαγη των αεριων....καλα εκανες και το ξεφορτωθηκες....καμια φορα ειναι δεικτης οτι ταιζουμε υπερβολικα η οτι δεν εχουμε καλη αναταραξη επιφανειας...
δοκιμασε παντως μεγαλυτερη αναταραξη και πες μας αν το ψαρακι σταματησε να αναζητα αερα στην επιφανεια..
|
|||
|
|||
![]()
ok....ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου και το χρονο σου Πανο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|