|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το M.umbrosum θελει απλως φως !
|
|
||||
|
||||
![]()
μετρα τοτε νιτρικα (ΝΟ3) και φωσφορικα (ΡΟ4) και σιδηρο ακομη καλυτερα...μιας και ενοχοποιειται για το κιτρινισμα των φυλλων....
εχεις λιγο φως ειναι αληθεια και καλο θα ηταν να βαλεις αλλη μια λαμπα στα ιδια βατ και diy co2... αλλα για να χαλανε και οι πιστια λειπει καποιο συστατικο....διαβασε και εδω...http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=5033 δεδομενου οτι δεν εχεις ψαρια...με τι ταιζεις τα βακτηρια ωστε να εχεις παραγωγη νιτρικων? αναλογα με τις μετρησεις λοιπον θα δουμε αν χρειαζεσαι αζωτο η φοσφωρο η σιδηρο...αλλα εγω θα ξεκινουσα και με ενα γενικο λιπασμα σε πολυ μικρη δοση ..
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω και με τα δυο
και ομορφο και θελει φως Αν θες βαλε και ελαχιστο λυπασμα |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω το ενυδρειο της juwel!Μπαινει δευτερη λαμπα εκει?τα χερια μου δεν πιανουν καθολου σε κατι τετοια οποτε θα το παω σε ενα γνωστο μας που εχει μαγαζι με ηλεκτρικα να το κανει αυτος.Οσο για τις μετρησεις θα τις κανω λιγο αργοτερα γιατι για το Po4 ειναι μεγαλη διαδικασια.
------------------------- Λοιπον ΝΟ3-->25 Po4-->ελαχιστα εως καθολου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotis_k : 18-01-09 στις 20:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
χρειαζεσαι φωσφορο τοτε...και ισως και καποιο αλλο στοιχειο....προσθεσε λιπασμα φωσφορου και ξεκινα με μικρες δοσεις γενικου λιπασματος...αλλη μια λαμπα καλο θα ηταν...
σιδηρο μετρησες??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειτε καποιο λιπασμα φωσφορου (π.χ.seachem Phosphorus) ..ειτε fleet ενεμα απο τα φαρμακεια....για το ενεμα θα βρεις πληροφοριες δοσολογιας εδω σε καποιο ποστ του χοντρου...κανε μια αναζητηση...
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον μετρησα και το σιδηρο και ειναι 0!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|