|
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει μηνανιματακι που μετραει διαρροες ψυκτικου μεσου(και μεθανιου...τεσταρισμενο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλό post και έχω μια απορία.. Μία γεμάτη μπουκάλα 500ml πεπιεσμένου co2, πόσα λίτρα αερίου co2 χωράει?
![]() Και κάτι άλλο, υπάρχουν μικρότερες των 500ml μπουκάλες, διαθέσιμες στην αγορά? |
|
||||
|
||||
![]()
ογκος φιαλης χ πιεση αέρα στη φιάλη = ογκος αερα στη φιάλη
|
||||
|
||||
![]()
επειδη με τη φυσικη εχω χρονια να ασχοληθω....μια 5κιλη γεματη με πιεση 50 bar ελευθερωνει 50χ5=250λιτρα co2??
|
||||
|
||||
![]()
αν η 5 κιλη είναι 5 λίτρα, ναι ...
|
||||
|
||||
![]()
αρα αν μια 5λιτρη μπουκαλα αδειασει θα ειναι συμφωνα με τους υπολογισμους στο πρωτο ποστ..σαν να κοιμηθηκαν 2 παραπανω ατομα στο υπνοδωματιο....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
αυτά είναι σωστά ![]()
τί δεν καταΛΛΛαβαίνεις; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lion : 18-01-09 στις 17:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να πω εγω την εμπειρια μου....... Σε μικρο κλειστο υπνοδωματιο ενα βραδι που μου κολλησε ο κοντρολερ ολη η 2κιλη φυαλη αδειασε.........
Πλην απο τα ψαρια που βεβαια ![]() ![]() Χαμπαρι δεν πηρα..... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπουκαλα co2 | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 45 | 21-10-16 16:43 |
Ρυθμιση μπουκαλας διοξειδιου | Δημητρης Peristeri | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 15-04-07 11:50 |
Μπουκαλα Co2 | radis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 04-06-06 10:23 |
Διαχυτηρας Διοξειδιου του ανθρακα | brands | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-05-06 17:15 |
Χρονος ζωης DIY φιαλης διοξειδιου?? | vasilis-arta | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 24-02-05 22:31 |