|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα υλικά από το παλιό φίλτρο τα κράτησες;
|
|||
|
|||
![]()
μονο ενα μπλε σφουγκαρι που το ξεπλυνα απαλα και το εβαλα στην θεση του σφουγκαριου του ανθρακα αλλα ειναι πολυ μικρό
------------------------- Tσεκαρα το NO3 με άλλο test και εiχa >40 οποτε προφανώς θα ηταν λαθος το test πριν την αλλαγη , εκανα λοιπον αλλαγη νερου 15% και τωρα εχω No3 =15 θελω να ρωτησω ...μεχρι να στρωσει το νερο εγω που εχω μεσα ολα αυτα που λεει στην υπογραφη... μου τι κανω , τσεκαρω καθε μερα το νερο και αν ειναι τα NO3 > 20 κανω αλλαγη νερου 15-20% ακομα και καθε μερα???? με το φαγητο τι κανω βαζω ελαχιστο ???...εχουν ηδη να φανε 2 μερες... μετρηση μετα την αλλαγη θερμοκρασια 27 No3 15 No2 0 GH 9 KH 6 PH 7.3
![]() ![]() ........... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manolis1976 : 18-01-09 στις 11:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
η αμμωνια και τα νιτρωδη σε ενδιαφερουν στη συγκεκριμμενη φαση περισσοτερο...αν οι τιμες αυτες ειναι 0 τοτε κανεις αλλαγες νερου για να κρατας κατω απο 20 τα νιτρικα σου...
αν δεν ειναι 0 ομως .....μας το λες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά Ψαριών!!!! | Venestus13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 05-02-08 18:33 |
Μεταφορά ψαριών | kostashome | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-10-07 01:19 |
Μεταφορά ψαριών | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 25-02-07 00:42 |