|
|
||||
|
||||
![]()
εισαι σιγουρος για τις διαστασεις?? το 120αρι που εχω εχει διαστασεις 100χ30χ40=120 λιτρα οπως αναφερει..τα καθαρα φυσικα καμια 100..
το 54αρι δεν εχει τοσο υψος....και εχει και κοιλο τζαμι αν λεμε για το ιδιο και εχει ακομη λιγοτερα λιτρα...τα τζαμια μονο δε μετρας?? οσο για την ποιοτητα εχουν γραφτει πολλα εδω μεσα..κανε μια αναζητηση...
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ναι για το 120αρι δικό μου λάθος 100χ30χ67 είναι διαστάσεις βάσης . του ενυδρείου είναι 100χ30χ45 . Πάνο εσύ είσαι ευχαριστημένος ??
|
||||
|
||||
![]()
ναι φιλε μου .....καποιοι κατηγορουν το φιλτρο και αλλοι το θερμοστατη...3 τετοιοι θερμοστατες δεν εμφανισαν προβλημα σε μενα (τον ενα τον εχω πανω απο 3 χρονια) και το φιλτρο αν το εκμετταλευτεις σωστα εχει αφθονο χωρο για υλικα....αρκει να ανεβασεις τον κυκλοφορητη πιο ψηλα και να βαλεις υλικα και στο 2ο διαμερισμα....
βεβαια εχουν μονο μια λαμπα...αλλα με μια πατεντα εισαι ετοιμος... εφαρμοζω παντα το ρητο οτι δινεις παιρνεις...αλλα ειδικα για εμας στην επαρχια οπου οι τιμες των ενυδρειων ειναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ (το juwel 120 π.χ. το ζητανε 350 ευρω με τη βαση) ..εναι μια πολυ καλη λυση...
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ρε Πάνο μου ότι πληρώνεις παίρνεις αυτό δεν αλλάζει ποτέ ώμος πριν 10 μέρες πλήρωσα 8700 ευρώπουλα για το καινούριο μου όπλο . περιμένω κάνα μήνα για να πάρω το ριο 400 ώμος η τιμές Carrefourσκοτώνουν για ενυδρείο καραντίνας και για ένα γαριδάδικο τώρα
60λτ 29 ευρώ με κυρτό γυαλί , με φίλτρο λάμπα και και … 96λτ 49 ευρώ με βάση ,φίλτρο , λάμπα θερμαντήρα 120λτ 59 ευρώ φουλ και αυτό
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
τις προαλλες το 120 το ειχε ο μαρινοπουλος 149 ευρω...τωρα να πηγε 59??? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα σκοτωσεις τις τιμες με το οπλο?
Η μηπως ετσι πετυχαινεις εκπτωσεις? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρείο carrefour | el00140 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 06-02-08 22:56 |
Carrefour Φιλτρο | sam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 12-11-07 19:59 |
φιλτρο carrefour | Ryu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 14-10-07 23:28 |
Νεα Ενυδρεία Carrefour | eliasfot1 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 11-10-06 15:33 |
Ενυδρείο Carrefour - Χαρακτηριστικά | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-06 21:42 |