|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μου φαίνεται ότι μιλάμε τσάμπα έτσι ![]() Θα ταίζεις κάθε 2 μέρες μία φορά .Αν έχεις μεγάλα ψάρια μέσα δεν έχουν πρόβλημα . Εχουμε όλοι την καλή διάθεση να βοηθήσουμε αλλά αν και εσύ δεν ακούς και κάνεις ότι θες τότε τι ρωτάς? Τα βακτήρια σε μπουκάλια δεν δουλεύουν αμέσως θέλουν 24 ώρες . Πρέπει να ρίξεις την αμμωνία άμεσα και αυτό γίνεται με αλλαγές νερού , λίγο τάισμα ( όχι κάθε μέρα είπαμε ) και αν είσαι τυχερός θα βοηθήσουν λίγο και τα βακτήρια . Εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο, όχι γιατί δεν θέλω αλλά γιατί δεν ξέρω προσωπικά κάποια άλλη λύση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...χρηστο ευχαριστω νομιζω πως το κουρασα..σημερα ξαναμετρησα και αμμωνια ειναι καλυτερα..θα ξανακανω μετρηση το βραδυ και θα δω..τα ψαρια φαινοντε πολυ καλυτερα..ο απωλειες ηταν ολοι οι clown που μπορει να εφταιγε και το φαρμακο..κατι τελευταιο ομως...θερμοκρασια στους 30 να εχω πλεον μονιμα η να ρηξω λιγο?
|
|
||||
|
||||
![]()
ένα βαθμό την μέρα κάτω μέχρι τους 27 . Τι ph έχεις ? Αν είσαι πάνω από 7 προσπάθησε να το ρίξεις με τύρφη( πάρε fluval) κοντά στο 6.7-6.8 έτσι η αμμωνία θα μετατραπεί σε αμμώνιο που είναι λιγότερο τοξικό
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θόλωσε το νερό λόγω ανακατοσούρας του υποστρώματος | STAMATIA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-06-08 12:41 |
Πρόβλημα διακόσμησης λόγω ενυδρείου! | xxone_17 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 13-03-08 01:39 |
Χάσιμο χρώματος ψαριών λόγω ύπνου;;;; | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 06-04-07 21:45 |
Αλάτι | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 09-08-04 04:42 |
Αλάτι ? ? ? | kassianhv | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 02-10-03 21:43 |