|
|
||||
|
||||
![]()
Αρα κατάστρεψες την βιολογία σου
![]() Ταίζεις λίγο μετράς συχνά και κάνεις συχνότερες αλλαγές νερού . Τα βακτήρια θα βοηθήσουν αλλά οχι πολύ . Βάλε αρκετή ποσότητα καλού άνθρακα για να μαζέψεις το φάρμακο . |
|
|||
|
|||
![]()
με τον clown τι να κανω Χρηστο να βγει αμεσα η μπορει να συνελθει?συμφωνεις με το ενυδρειο νοσοκομειο?η χρειαζεται τεραστια πειρα? βασικα εχω εσας οποτε θα την βρω την ακρη...το πηρες το pm?
|
|
||||
|
||||
![]()
+++ όλα αυτά που είπαν τα παιδιά,φιλε μου, και διάβασε και αυτό. + και τάισε τα ψαράκια και με σκόρδο στην τροφή τους,είναι γνωστό ότι το σκόρδο κάνει καλο και σε εμάς και στα ψαράκια μας... http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ultifiliis.htm
|
|||
|
|||
![]()
NAI αλλα ειπα οι εχω βαλει αλατι και δεν πηρα σαφη απαντηση αν εκανα καλα η οχι..οσο για το σκορδο πλακα μου κανεις ε?
|
|
||||
|
||||
![]()
όταν κάποιος φίλος χομπίστας έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα,δεν κάνουμε ποτε πλακα!Στην ιατρική το σκόρδο έχει και σήμερα χρήση. Έχει αντιβιοτικές και αποχρεμπτικές ιδιότητες.
Γνωστό από την αρχαιότητα αφού το χρησιμοποιούσαν και για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες. και εγώ είχα πρόβλημα με το ick στο θαλασσινό. και ποιος δεν είχε??? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ο clown ειναι πολυ χαλια δεν ξερω αν θα αντεξει για αυτο σου ειπα αν πρεπει να τον βγαλω η να ελπιζω σε θαυμα.... ΑΝDREAS για σκορδο που λες θα το ανακατεψω με λιγη καταψυφμενη τροφη και ελπιχω να το γανε..ευχαριστω...δηλαδη υπαρχουν τροφες εκτος απο ειδικες που μπορουνε να ταιζουμε τα ψαρια μας?
|
|
||||
|
||||
![]()
νομίζω ότι έχει έτοιμα ζουμιά σκόρδο στα pet shop,εγώ στο θαλασσινό το έκανα μονος μου, έλιωνα το σκόρδο σε ένα πιατάκι,έβαζα και την artemia μαζί μέχρι να μουλιάσει καλά.. και τάιζα..τρώγανε σαν τρελα,στο θαλασσινό ανεβάζεις την θερμοκρασία,και κατεβάζεις την αλατότητα + σκόρδο για να dιναμό σουν τα ψαράκια + και ένα φάρμακο (metronidazole)που το βάζεις και αυτό στην τροφή,σε 10 μέρες τέλος το ick, αυτό έκανα εγώ στο θαλασσινό.***** ++++ και όλα αυτά που σου λένε τα παιδιά!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ρε θας τρελλάνεις ή δεν διαβάζεις σωστά ? Μιλάς για κατεψυγμένες τροφές ενώ είπαμε να ταίζεις λίγο επειδή με το φάρμακο έχεις καταστρέψει την βιολογία σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το PM το πείρα . Με το κλοουν δεν ξέρω τι να πω
![]() Νοσοκομείο αν έχεις χώρο, χρήμα κτλ γενικά είναι καλό να υπάρχει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θόλωσε το νερό λόγω ανακατοσούρας του υποστρώματος | STAMATIA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-06-08 12:41 |
Πρόβλημα διακόσμησης λόγω ενυδρείου! | xxone_17 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 13-03-08 01:39 |
Χάσιμο χρώματος ψαριών λόγω ύπνου;;;; | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 06-04-07 21:45 |
Αλάτι | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 09-08-04 04:42 |
Αλάτι ? ? ? | kassianhv | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 02-10-03 21:43 |