|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές.Εκτός απο τα λίτρα έχει να κάνει κ το μήκος.Οταν βλέπω σε ενυδρείο ίδιου μήκους με το δικό μου(1μ) αλλά λόγω ύψους να βγάζει 150Λ και να φιλοξενεί 8 ψάρια(2 χαρέμια)+συνοδόντι και να πηγαίνουν όλα καλά σκέφτομαι ότι με -30Λ αλλά και με -5ψάρια θα μπορούσα να κάνω μια εισαγωγή στη λίμνη μαλάουι με σκοπό βέβαια αργότερα να ανέβω σε λίτρα.
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη greg84 : 14-01-09 στις 14:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
και με μενα σε 100 λιτρο και εχω ακουσει πολλους αυτο που σου λεμε ειναι κατι εμπειρικο μετα μερικους μηνες οσο θα μεγαλωνουν θα το καταλαβεις και μονος σου τα ψαρια αυτα θελουν και αλλο χορο και δεν τους αρεσει τοσο το species ενυδρειο με τους αναλογους συγκατοικους στα αναλογα λιτρα ενος φιλου που τα ειδα προσφατα ειναι αλλο ψαρι εντελως
εκτος απο το μηκος παιζει και το πλατος ρολο ![]() γιατι δεν κανεις ταγκανικα?
|
|||
|
|||
![]()
Εχω ήδη ένα ταγκανίκα 60Λ με μούλτι.Θα ήθελα να γνωρίσω και τη λίμνη μαλάουι..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχει και αλλα ψαρια εκτος απο multies η ταγκανικα
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπλήρωση νερού σε ενυδρείο malawi από Α/Ο; | albireo | Malawi | 2 | 03-06-08 23:54 |
Νεο ενυδρείο malawi.... | imichal | Malawi | 16 | 04-02-08 01:48 |
Ενυδρείο Malawi | Maverick | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 06-02-07 19:16 |
Ενυδρείο malawi. | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 28 | 03-01-07 14:58 |
Σε ενυδρείο με cichlids from Lake Malawi | Anonymous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 22-01-03 14:47 |