|
|
|||
|
|||
![]()
ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΣΧΗΜΕ ΜΕ CLOWN ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ..ΘΑ ΜΠΟ ΣΕ ΦΩΤΟ ΨΑΡΙΩΝ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΩ ΑΝ ΤΟ ΒΤΨ
------------------------- ΒΡΩ.. ------------------------- ΤΟ ΑΛΑΤΟ να το βγαλω?αν ναι πως? με σκουπα? ------------------------- το αλατι να το βγαλω αν ναι πως με σκουπα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη orfanos : 14-01-09 στις 12:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σωστος!!!!!!!! μακαρι να το σωσω
|
|
||||
|
||||
![]()
Το Ick προέρχεται από το στρες.
Tα ψάρια που έχεις βάλει μέσα είναι ασύμβατα μεταξύ τους και πολλά. Για τον λόγο αυτόν εμφανίστηκε. |
|
|||
|
|||
![]()
ΝΑΙ αλλα ειναι μεσα 5 χρονια χωρις να προσθεσω κανενα αλλο εκτος απο δυο πλακωστομουs.. μπορεις να μου πεις τι βηματα να κανω george ακριβως? το βραδυ πλεον...ειδη εχω προμηθευτει sera nitrivec,αντιχλωριακο εχω παντα...
------------------------- να προσθεσω οτι τα ειχα παρει απο μικρα για αυτο και ρωτησα σε καταληλες συνθηκες ποια ειναι η ζωη τους? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη orfanos : 14-01-09 στις 13:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να υποθεσω οτι το post εινα στο θαλλασινο νερό λογω του αλατιου?
Το μεταφερω στους αρχαριους και ας δουμε εκει τι μπορει να γινει. Παντως ως προς τα αιτια ειναι απλα τα πραγματα. Μεγαλα και ασυμβατα ψαρια σε μικρο σχετικα ενυδρειο. Καποια στιγμη ερχεται τουμπα, και η φυση εφαρμοζει αυτα που ο ιδιοκτητης αρνειται να παραδεχθει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θόλωσε το νερό λόγω ανακατοσούρας του υποστρώματος | STAMATIA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-06-08 12:41 |
Πρόβλημα διακόσμησης λόγω ενυδρείου! | xxone_17 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 13-03-08 01:39 |
Χάσιμο χρώματος ψαριών λόγω ύπνου;;;; | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 06-04-07 21:45 |
Αλάτι | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 09-08-04 04:42 |
Αλάτι ? ? ? | kassianhv | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 02-10-03 21:43 |