|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν υποθεσω οτι ειναι καταλληλες οι βιταμινες αυτες και για ψαρια (η αναλογια τους κυριως)..πως μπορεις να βρεις σωστη δοδολογια? και ποιο το κινητρο να τις προτιμησεις απο τις ψαροβιταμινες του εμποριου (π.χ. fishtamin της sera) ??
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν τις "προτιμώ" - απλά επειδή συνήθως έχω πάντα βιταμίνες στο σπίτι, είπα μήπως αποφύγω το +1 μπουκαλάκι στο ράφι (εκτός από το ότι είναι αρκετά πιό φτηνές για κάποια σκευάσματα)...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή έχεις βιταμίνες και δεν έχεις σκόρδα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού επειμένεις με το σκόρδο, αν δεν με δουλεύεις, τι ακριβώς "παίζει" μ'αυτό;
|
|
||||
|
||||
![]()
δε σε δουλευει....μακη δωσε τη συνταγη....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
το καλύτερο δυναμωτικό και για τα ψάρια, εγώ το διαλύω μαζί με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ για την τροφή που ετοιμάζω μόνος μου (Αυτές τις σπάνιες φορές). Δεν ξέρω πως μπορείς να πάρεις μόνο το ζωμό του σκόρδου αλλά φαντάζομαι ότι μπορείς να αλέσεις ένα μικρό κομμάτι από την σκλίδα και να εμπλουτίσεις την τροφή που ταϊζεις. Τα ψαράκια θα γίνουν τούρμπο. Φαγανά, κινητικά, χωρίς ασθένειες.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να το βρεις στα πετσοπ...το λεω για το δημητρη αν δε θελει να παρασκευαζει τροφες..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Που θα βρώ ψάρια ? | Yannis_K | Malawi | 13 | 13-12-08 18:28 |
Βιταμίνες και Αλάτι | ΚώσταςΒ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-03-08 13:05 |
Βιταμίνες και πρόσθετα νερού | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-01-06 18:04 |
Ψάρια? | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 24-03-04 16:46 |