|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο σπάρος ποιός είναι ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα γατοψαρα, οι γλυφτες και τα μπαλονοψαρα ?
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον τα Metynnis hypsauchen (Silver Dollar fish)
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καποτε ειχα φιλοξενησει και εγω ενα μονομαχο στο κοινωνικο μου και κανενα προβλημα δεν ειχα.
Βασικο ειναι οτι κατοικει στα ανω στρωματα του νερου, κυριως, και δεν ενοχλει τους υπολοιπους κατοικους που δραστηριοποιουνται χαμηλοτερα απο αυτον.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Έχουμε δυστυχώς συνηθήσει τους μονομάχους σε πολύ μικρά ενυδρεία, ακόμα και σε ποτήρια για σφηνάκια.
![]() Όλη η κουβέντα είναι να δημιουργήσεις σωστές συνθήκες σε ανάλογα λίτρα με αρκετές φυσικές και όχι κρυψώνες έτσι να καταφέρεις να βάλεις μια μικρή ομάδα από μονομάχους (1 αρσενικό-2 θηλυκά) σε ενυδρείο τουλάχιστον 200 λίτρα, με πολλά φυτά και ξύλα. Είναι εφικτό να γίνει γιατί το έχω δει με τα μάτια μου, με τη διαφορά ότι υπήρχαν και άλλα είδη ψαριών μέσα και μάλιστα όχι εδώ στην Κύπρο. Μπορούμε να φανταστούμε άνετα, ένα ενυδρείο 250 λίτρων με μόνο 4 δίσκους, ή μόνο 5 ψάρια Μαλάουι, αλλά όχι μόνο μια μικρή ομάδα αποτελούμενη από 3 μονομάχους (1 αρσενικό-2 θηλυκά). Κάποιοι θα πουν ότι χαραμίζουμε το ενυδρείο, κάτι που στο χόμπυ δεν ισχύει. Το έχει δοκιμάσει κανένας αυτό και δεν έχει δουλέψει? Δεν το νομίζω!
|
||||
|
||||
![]() ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Tags |
betta splendens, μονομαχοι |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι τους συμβαινειο? | yiota | Ζωοτόκα | 9 | 02-05-08 20:21 |