|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
τα στοιχεια που παραθετεις ειναι λαθος και εγω σου εβαλα αλλα λινκ που επιπεβαιωνουν αυτα που σου λεω για διαβασε και δες καλα.
Εγω ειπα να βαλει καποιος μια μικρη ομαδα 4 με 5 γαριδες μεσα σε ενα ενυδρειο εαν αυτο ειναι λαθος τοτε τι να σου πω δες ολα τα ξενα φορουμ σε ποσα λιτρα διατηρουν γαριδες και ποσες εχουν μεσα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για ξανακανε εσυ κλικ σ αυτα που εδωσα εγω και λειτουργουν. Αν θες μπορω να σου βρω καμια ντουζινα αναφορες ακομα οτι τα λιγοτερα λιτρα για γαριδες ειναι τα 24.Αν εσυ θες να τις εχεις σε 10λιτρα δεν μπορω να σε μεταπεισω, αρνουμαι ομως να συμβουλευω και αλλους να το κανουν.Και μαλιστα εξηγησα και τεκμητιωσα την αποψη μου. Τωρα γιατι το πηρες τοσο προσωπικα εναντιον μου και δεν συνεχισες με εναν υγιη διαλογο αυτο δεν το γνωριζω. Συνεχιζεις ομως να μην εξηγεις για τι σεναρια και διαπλοκες με κατηγορεις και αυτο δεν ειναι σωστο. Οταν εξαπολυεις μυδρους δημοσια για καποιον θα πρεπει να εισαι και ετοιμος να δωσεις εξηγησεις. |
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα θα πρεπει να σιγουρευτουμε για τα γραφομενα αφου γινει αυτο αξιζει ενα μπραβο κι ενα ευχαριστω (αν και το ερθρο δεν ειναι του ενδιαφεροντος μου)στο γειτονα για το χρονο και τη θεληση τουνα μοιραστει μαζι μαςτα οσα διαβασε και δε τα κρατησε για παρτη του
η διαφωνια ειναι παντοτε καλο να υπαρχει "Αυτός που δεν γνωρίζει τίποτα, δεν αμφιβάλλει για τίποτα. Για να πιστέψουμε με βεβαιότητα, πρέπει να αρχίσουμε αμφιβάλλοντας" Σενέκας φυσικα... "παν μετρον αριστον" |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη εσενα το υφος σου ηταν καλυτερο για πες μου με τα τραγικα λαθη που βρηκες...και απο τα στοιχεια που σου εδωσα ειδες και εσυ οτι εχω δικιο και το αλλαξες στο προσωπικο, τι θες να κανω εγω δηλαδη.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγω δεν ειχα προβλημα μαζι σου αλλα με την μεταφραση του κειμενου. Απ οτι φαινεται εγω δεν εχω προβλημα μαζι σου αλλα εσυ μαζι μου και γι αυτο και τα υπονοουμενα...ακομα ομως δεν εχεις τα κοτσια να μου πεις δημοσια για τι πραγμα με κατηγορεις ωστε να υπερασπιστω τον εαυτο μου. Η παρτο πισω η λεγε! |
|
|||
|
|||
![]()
Ακου ασε αυτα μακαρι γενικα να ειχες τα κοτσια μου, οτι ειχα να σου πω στο ειπα, εσυ απο οτι βλεπεις το τραβας
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΑΡΙΔΕΣ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ. Καταλογος αναγνωρισης και πληροφοριες. | Raven | Γαρίδες | 2 | 21-06-13 07:33 |
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | CHRIS4204 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 15-10-08 10:50 |
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ | maiktr | Bettas | 5 | 21-08-08 21:21 |
Πληροφοριες για D.I.Y CO2 | Θεοδωρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 18-07-07 21:34 |
Πληροφοριες | maiktr | Ζωοτόκα | 5 | 03-11-05 12:57 |