#2
|
||||
|
||||
![]()
Τα σαλιγκάρια χρησιμοποιούν το ασβέστιο που υπάρχει στο νερό για να αναπτύσσεται και να συντηρείται το κέλυφος τους.
Όταν υπάρχει έλλειψη το κέλυφος χαλάει και διαβρώνεται. Η όλη διαδικασία γίνεται πολύ αργά και απαιτεί βέβαια μεγάλο αριθμό σαλιγκαριών οπότε δεν είναι πρακτικό αν υπολογίσεις το πρόσθετο βιολογικό φορτίο. Πιο απλά ναι ισχύει αλλά δεν είναι πρακτικός να μαλακώσεις το νερό. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυσσαλίδες στο νερό | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 49 | 03-01-09 13:06 |
Θολό νερό | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-12-08 21:21 |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
Νερό από A/C | torto | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 07-08-04 21:33 |