|
Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή, φροντίδα γόνου, γενετική |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ηρθε η ώρα αυτή παρουσίαση να φτάσει στο τέλος της .Έχουν ήδη περάσει 5 μήνες από την πρώτη καταγραφή και νομίζω ότι δεν έχω τίποτε άλλο να καταθέσω από εδώ και πέρα- τίποτε καινούργιο ή ιδιαίτερο .
Για την ιστορία τα μικρά ranchu είναι πλέον 9 μηνών. Από τον δεύτερο μήνα χωρίστηκαν σε 2 ομάδες όπου κάθε ομάδα ακολούθησε διαφορετικό τρόπο διαβίωσης .Η μία σε συνθήκες καθαρού νερού και η άλλη σε πράσινου νερού. 23.Μια φωτογραφία περι των λεγομένων. .................ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ.......................................................ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ![]() ![]() Ο αριθμός τους σήμερα δεν ξεπερνα τα 50.Πριν 20 ημέρες εγκατέλειψαν τις εξοχικές τους κατοικίες και ξεχειμωνίαζουν σε ενυδρείο. ¶λλα μεγαλώνουν με γρηγορους ρυθμούς ,άλλα με αργούς. Κάθε ένα με την δική τους προσωπικότητα. .................................................Αναμνηστική φωτογραφία ο πατέρας με μερικά παιδιά του. ![]() ............. ![]() Ελπίζω να με συγχωρήσετε για την επιλογή μου να έχω «κλειστά» τα θέματα μέχρι την ολοκλήρωση της κάθε ενότητας.Πιστεύω όμως σε μια παρουσίαση δεν θα πρέπει να παρεμβάλλονται άλλα μηνύματα όσο "ωφέλιμα" ερωτήματα,διαφωνίες ή παρατηρήσεις και αν περιέχουν,για να μπορεί ο καθένας να διαβάσει, συμβουλευτεί, αναζητήσει το θέμα που τον ενδιαφέρει χωρίς διακοπές και τυχών αποπροσανατολισμούς .Όλα αυτά,ευχαρίστως να τεθούν από εδώ και κάτω. Ευχαριστώ για την υπομονή σας.
(Ματθ., ζ΄, 12) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 25-02-16 στις 12:30 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Σωκράτη, συγχαρητήρια!
![]() Η αγάπη σου σε αυτό που κάνεις είναι ολοφάνερη! Σε ευχαριστούμε για την άψογη παρουσίαση!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Πολλα συγχαρητηρια κι απο μενα, αλλά δεν γλυτωνεις τοσο ευκολα, να εξηγησεις τη μεθοδο του πρασινου νερου, και να μας πεις και τι διαφορές ειδες στο μεγαλωμα με τον εναν και τον αλλο τροπο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Απαιτείται αποκωδικοποίηση των όσων καταγράφηκαν κατα την διάρκεια της έρευνας .Ελπίζω σύντομα να έχω χρόνο για την παρουσίαση.Υπομονή λοιπόν.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα θερμα μου συγχαρητηρια Σωκρατη! ΑΞΙΟΣ!!!
Αναμενουμε την παρουσιαση με ιδιαιτερο ενδιαφερον
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ενδιαφερουσα παρουσιαση Σωκρατη ! Τα συγχαρητηρια μου τόσο για την παρουσιαση όσο και για την ολη προσπαθεια. Εχω και εγω τις ιδιες αποριες με τον Τολη.....Περιμενουμε τις παρατηρησεις σου.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Eξαίρετος!
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή χρυσόψαρων(ranchu) σε ενυδρείο.1ο Μέρος | SOCRATIS | Αναπαραγωγή | 36 | 15-02-16 08:50 |
Πανσέληνος+αναπαραγωγή χρυσόψαρων | SOCRATIS | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 25-02-09 13:25 |
γένος herotilapia | CASPER | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 3 | 06-09-06 17:18 |
Σύμβολος γάμου!!! | Nrgman | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 21 | 28-08-06 09:38 |
Άλγη . . μέρος 2 | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 19-05-05 17:37 |