|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτη στα τζαμια ειναι σαν πουδρα και μολις την ξυνεις επανερχεται την αλλη μερα κιολας η ειναι σαν στρογγυλες σκληρες κηλιδες ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι σαν πούδρα άμα την ξύσεις με την ξύστρα φεύγει. Στα φυτά είναι το πιο μεγάλο πρόβλημα και έχω και γαρίδες τάχα. Επρεπε να την τρώγανε την αλγη..Τι να πω απογοήτευση..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις λοιπον την Green Dust Algae η αλλιως GDA, ισως και λιγη Spot. Μην απελπιζεσαι και μην ανησυχεις καθολου
![]() ![]() Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα προσφατα, κοιτα εδω:http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28118 |
|
|||
|
|||
![]()
Raven το ενυδρείο σου είναι φοβερό δεν έχεις και πολλα΄φυτα. Πολλες ρίζες και λιγα φυτά. Ισως να είναι καλύτερο αυτό. Εγω έχω cardinal και ramirezi. To έχω παράπονο να κολημπήσουν κοπάδι τα cardinal που τέτοια τύχη....Έχω πάρει τόσα μηχανήματα και ακόμα είναι κόκκαλα τα cardinal..Μήπως θέλουν πιο πολύ χώρο? Το ενυδρείο είναι 80αρι. ¨εχω 15 cardinal και δυο ramirezi. Μήπως έχω πολλά φυτά?? Τι να πω...
|
|
|||
|
|||
![]()
Το link δεν σου το εβαλα για να δεις το ενυδρειο .Ξεψαχνισε το..εχει μεσα πολυ ενδιαφεροντα στοιχεια και παρατηρησεις. Οπως ειδες η αλγη εκανε τον κυκλο της και εφυγε εντελως αλλα γινεται συζητηση για φως, φωτοπεριοδο και λιπανση.
Οσο για τα cardinal δεν προκειται να κοπαδιασουν σε 80 λιτρα παρα μονο αν φοβηθουν πολυ. Για να δεις συμπεριφορα κοπαδιου ,μονο σε μεγαλα εως πολυ μεγαλα ενυδρεια και κοπαδι απο 30 και πανω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πράσινη τροφή!!!!! | γαλανοματα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-12-08 14:30 |
Πράσινη τριχοειδής άλγη ? | Minakki | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-11-08 18:29 |
πράσινη θολούρα | giannis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-11-06 20:33 |
Πράσινη ¶λγη | qstavrosq | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 31-01-06 03:17 |
Πράσινη άλγη... | daukalion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-06-05 19:14 |