|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αλεξη, μπραβο κι απο εμενα !! Μου αρεσει παρα πολυ,. Ασε την rosanervig να πυκνωσει λιγο στην δεξια μερια και θα δειξει πιο "δεμενο".Η αλγη με χαλαει λιγο, φαινεται πολυ. Η πρασινη τριχοειδης συνηθως οφειλεται σε 2 πραγματα, ανεπαρκες CO2 και περισσεια σιδηρου. Δεν αναφερεις λιπανση οποτε και δεν μπορω να πω με σιγουρια.
Με την Mayaca γιατι ξενερωσες και θες να την βγαλεις; αν θυμαμαι καλα σου αρεσε πριν λιγο καιρο και δειχνει και θαυμασια μεσα στο ενυδρειο σου ! |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φιλε μου.πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!!!
να σε ρωτησω...αφου χρησημοποιεις τυρφη δεν καφετιζει το νερο σου???το ρωταω γιατι δεν το βλεπω στις φωτο. θελω και εγω να βαλω στο φιλτρο μου αλλα δεν μου πολυαρεσει αυτη η καφετιλα!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαίρομαι που σας αρέσει μια και στηρίζομαι πολύ και με ενδιαφέρει η γνώμη των φυτεμένων του forum
Παράθεση:
Η πράσινη αυτή άλγη είναι πολύ αντιαισθητική όντως για αυτό και τα φύλλα θα κοπούν.Λυπάσματα δεν βάζω καθόλου και όσο αναφορά το co2 βάζω 1ml excel κάθε μέρα.Είναι αλήθεια ότι η mayacα έχει δέσει ωραία μέσα στο ενυδρείο και είναι από τα αγαπημένα μου φυτά αλλά τα πανέμορφα φύλλα της έχουν πιάσει καφέ άλγη,έχω κάνει και παλαιότερα ένα θέμα για αυτό το πρόβλημα.Στην παρούσα φάση δεν με ενοχλέι ιδιαίτερα. Παράθεση:
Παράθεση:
Δεν θέλω να γίνει αυστηρά Νότιας Αμερικής μιας και μερικά από τα τωρινά μου φυτά τα λατρεύω,την difformis την έχω εδώ και ένα χρόνο και από ότι βλέπω σε όλα τα setup που έχω κάνει αναπτύσετται τέλεια και της "αρέσει" να κυριαρχεί μέσα στον χώρο,η polysperma είναι από τον κύριο Αλέξανδρο και βλέπω ότι έχει δέσει αρκετά με το όλο στήσιμο,η nymphea είναι όντως άκυρη απλά την θέλω ως διαχωριστικό των δύο πλευρών,η mayaca είναι το αγαπημένο μου φυτό μαζί με την rotala (την οποία "φλέρταρα" πολύ καιρό)...Σε λίγο καιρό ίσως γίνω πιο βιοτοπικός αφαιρώντας τα ξένα φυτά,και σε επόμενο στάδιο ίσως αφαιρέσω και όλα τα φυτά.Είδωμεν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεχασα να πω οτι η mayacα εχει πιασει αλγη γιατι δεν αναπτυσεται και αυτο γιατι μαλλον εχει φαει "πολεμο" απο τα αλλα φυτα που ειναι γρηγορα και ισως παιζει ρολο και η αλληλοπαθεια.
Αν ηταν σε αλλη θεση ισως επιανε. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μ αρεσε πολύ το ενυδρείο σου, μπράβο!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ομορφο ενυδείο! Μπράβο!
Θα το προτιμουσα ομως με αμμο και πιο καφετι νερο...... |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ καλό!! Το μόνο που δε μ'αρέσει είναι αυτά που είναι μπροστά (τι ειναι, κουκουνάρια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάαααρα πολύ όμορφο!!! Μπράβο και απο μένα..είναι όντως πολύ ατμοσφαιρικό!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τοποθεσία και παραμέτροι ποταμών Ν.Αμερικής | Genirous | Αμαζόνιος και περίχωρα | 4 | 09-05-11 10:50 |
Βιοτοπικό Νότιας Ασίας | Iann_is | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 22 | 20-04-08 17:53 |
Συμβουλές για ενυδρείο 100L Νότιας Αμερικής | Alucard | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 17-09-07 12:12 |
Liolios + Filou (Palludarium Κεντρικής Αμερικής) | Liolios | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 15-01-07 15:50 |