|
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως εννοεις μαλακο νερο????Εχω ακουσει δεν γονιμοποιουνται ευκολα σε σκληρο νερο.....
|
||||
|
||||
![]()
Ένα πολύ καλό άρθρο εδώ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις συμβουλες! Οταν έχω νεότερα θα σας ενημερώσω!
|
|
|||
|
|||
![]()
γεννησαμε παλι παιδια!!!
και τα αυγα γονιμοποιηθηκαν αμεσως!! τι κανουμε τωρα? πως θα αποφυγουμε το να τα φανε μολις γεννηθουν? αν χωρισω το ενυδρειο σε 2 μεροι με μια σητα και μεινουν μακρια απο τους γονεις? |
|
||||
|
||||
![]()
λογικα οι γονεις δε θα τα φανε αλλα θα τα υπερασπιζονται...
κι αν τα φανε θα ειναι λογω απειριας ...σιγα σιγα θα μαθουν... αν θες οπωσδηποτε να κρατησεις αυτη τη γεννα παρακολουθα και αν δεις οτι τα τρωνε (προσεξε μη μπερδευτεις απο το γεγονος πως ισως καθαριζουν-τρωνε τα αγονιμοποιητα αυγα ) απομακρυνε τα αυγα...αλλα αυτο προυποθετει χωριστο ενυδρειο για εκολλαψη και μεγαλωμα των μικρων...η οπως ειπες χωρισμα με σιτα...η γνωμη μου παντως ειναι να αφησεις τους γονεις να μαθουν και να αποκτησουν εμπειρια...τα σκαλαρια γινονται πολυ καλοι γονεις... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το ξερω γι'αυτο δεν θελω να τα χωρισω! θα την ηθελα την γεννα αλλα θελω να γινει και φυσιολογικα! να ειναι με τους γονεις τους! τωρα που εγινε η γονιμοποιηση μπορω να τα χωρισω? στην πρωτη γεννα ο μαγκας μας εφαγε ολα τα αυγα χωρις να τα γονιμοποιησει! υπαρχει περιπτωση να ηταν σκαρτα ολα και γι'αυτο να τα εφαγε? |
|
||||
|
||||
![]()
ναι υπαρχει περιπτωση....αν το νερο ηταν σκληρο μπορει το σπερμα να μη διαπερασε τη μεμβρανη των αυγων.....
ομως εκανε κινησεις τοτε να τα γονιμοποιησει? η απλα τα εφαγε αμεσως?? τωρα πως συμπεριφερεται ο αρσενικος στα αυγα?? εχεις αλλα ψαρια μεσα?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 18-01-09 στις 22:57 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pleco και αγγελόψαρα... | oikonm | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 18 | 17-06-08 08:43 |
Αγγελόψαρα Γεννήσαμε και δεν είμαι έτοιμος | PanosII | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 45 | 15-01-08 21:06 |
αγγελόψαρα ζευγάρι? | dim | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 29 | 12-04-05 22:35 |