|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
Στο άρθρο που μου έδωσες γράφει κάτι και για excel μπορείτε να μου το κάνετε πιο λιανά για να το καταλάβω; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα... Λέτε ρε παιδιά να είναι από αυτό;;; ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φιλωτα, θα κανεις το εξης κολπο: παρε ενα ταπερ χωρις το καπακι του, κανε μια μικρη τρυπα στον πατο του και με αυτο καπακωσε τις αλγες. Επειτα παρε με μια συριγγα το οξυζενε και απο την τρυπουλα που εχεις ανοιξει στο ταπερ, ριξε λιγο-λιγο μεσα. Αφησε το κανα 5 λεπτο και μετα βγαλτο. Με αυτο τον τροπο δεν χρειαζεται να κλεισεις φιλτρα ουτε να μειωσεις την κυκλοφορια.
Αν χρειαστει επαναλαμβανεις μεχρι να την εξοντωσεις (δυσκολο αλλα τουλαχιστον θα την ελεγχεις). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εδώ και 6 ημέρς ρίχνω απο 15cc excel αλλα τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα περίμενα. Με λίγα λόγια δεν βλέπω επιπλέον ανάπτυξη αλγης αλλά και αυτή που υπάρχει (και είναι αρκετή) δεν έχει φύγει. Τελικά πόσες μέρες θα χρειαστεί να βάζω excel ή δεν υπάρχει κάποιος κανόνας; Και κάτι άλλο το excel το ρίχνω απλά στην στήλη νερού ή πρέπει με κάποιον τρόπο να το ρίχνω πάνω στην άλγη. |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλοτα σε ενα ενυδρειο που τωρα στηνω εμφανιστηκε και σε μενα cladophora....το καλο ειναι οτι μαζευεται με το χερι....αλλα δε λυνεις ουσιαστικα το προβλημα...δεν ξερω αν πετυχαινει η συσκοτιση αλλα ειπα να το δοκιμασω..ειμαι στη 2ημερα...σε συνδυασμο με 2πλασια δοση εξελ..θα ενημερωσω για τα αποτελεσματα..
|
||||
|
||||
![]()
Thx Πάνω. Κι εγώ μείωσα την φωτοπερίοδο απο 12 σε 9 ώρες για να δούμε...
Το excel το ρίχνεις απλά μέσα ή επάνω στην άλγη; |
|
||||
|
||||
![]()
με μια πιπετα ριχνω πανω στην αλγη....βεβαια αμεσως αραιωνεται η συγκεντρωση του εξελ αλλα...η ελπιδα πεθαινει τελευταια...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πράσινη τριχοειδής άλγη ? | Minakki | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-11-08 18:29 |
Τριχοειδής άλγη | xontros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 20-03-08 14:48 |
Πράσινη άλγη στα τζάμια.. | vassilis23 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 05-04-07 13:20 |
Πράσινη άλγη... | daukalion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-06-05 19:14 |
Τριχοειδής άλγη | Gandalf72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 16-03-05 12:44 |