|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για τα turbikulata άραγε ισχύει κάτι τέτοιο. |
|
||||
|
||||
![]()
και το ενυδρειο μου ειναι πιτα στο σαλιγκαρι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ελπίζω να σατιρίζετε το θέμα και να μην πανικοβάλλεστε στ' αλήθεια!
Ξέρω για μια κοπέλα που πέθανε από τσίμπημα εντόμου που ήρθε από την Κίνα μαζί με τα λουλούδια που εισάγανε για εμπόριο! Τι να κάνουμε τώρα; Να σταματήσει η αγορά των λουλουδιών, επειδή στην κοπέλα, έτυχε αυτή η σπάνια και πολύ άτυχη στιγμή; |
|
||||
|
||||
![]()
εχω να προσθεσω 2 πραγματα..
1ον. οσοι δε θελετε τα σαλιγκαρια σας και τα φοβαστε πλεον...να τα μαζεψετε και να μου κανετε μια μαζικη αποστολη....εχουμε και παφερ να ταισουμε.... 2ον. κουφια η ωρα αν εμφανισετε τιποτα περιοεργο και πατε στο γιατρο.....αναφερετε οτι εχετε ενυδρειο/α για να παει το μυαλο του σε τιποτα τετοιο....αν ο γιατρος σας κοιταξει περιεργα....μην πτοειστε..την επομενη φορα θα το παρει πιο ψυχραιμα... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ε να το παρουσιασω απο τη μερα που το στηνω ..μου κανει καπως...
εχει κανα μηνα που τρεχει και βρηκα μια ρουτινα....θα ερθει και η παρουσιαση...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλα τα loaches θα τα κρατανε σε χαμηλο πληθυσμο, τοσο που θα νομιζεις οτι δεν υπαρχουν. Αν βγαλεις παλι τα loaches εξω, στρωσε χαλι. ταMelanoοdes tuberculata δεν ειναι στα επικινδυνα ειδη απότι ειδα.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ασθενεια? | Petran22 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 20-01-09 11:42 |
Ασθενεια? | Petran22 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 01-12-08 21:17 |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ;;;;; | γιωργος χαλκιδαιος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 28-11-08 05:21 |
Ασθενεια | Rayden | Δίσκοι | 5 | 14-11-07 10:44 |
Ασθενεια... | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 13-11-07 10:28 |