|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι να μην "πας" φιλε joe ειτε απο κατι που πας, ειτε απο κατι που δεν πας...
|
||||
|
||||
![]()
Τα εχω τα planorbis ενα χρονο και.
Αν δειτε και δεν γραφω για καιρο μαλλον σχιστοσωμιασα. ![]() Παντως ειναι μια χαρα δουλευταραδες.
|
||||
|
||||
![]()
Η ασθένεια είναι των τροπικών περιοχών και σε νερά που δεν είναι καθαρά, απ' όσα διάβασα στα λινκ. Αφού εμείς έχουμε καθαρά ενυδρεία ( ε δε νομίζω κανένας να έχει ενυδρείο σε στυλ βούρκο ) τι πιθανότητες έχουμε να κολλήσουμε; Να μας έρθει παρτίδα με μολυσμένα σαλιγκάρια; Πως; Πάνε τα μαζεύουν από τα βρωμόνερα; Δεν τα καλλιεργούν σε καθαρά νερά;
Νομίζω ότι δεν κινδυνεύουμε, απλά πρέπει να υπάρχει στην άκρη του μυαλού μας, γιατί τίποτα δεν είναι απίθανο, αλλά να μην αποκτήσουμε και σαλιγκαροφοβία ![]() Γενικά καλό είναι να μην πολυβάζουμε χέρια στο νερό! Μετά τα γκουράμι και το μυκοβακτήριο τώρα τα σαλιγκάρια και το σχιστο... πως το λένε .... ε δεν μπορεί και κάτι ακόμα θα κουβαλάει κάποιο σπάνιο κι επικίνδυνο μικρόβιο ή παράσιτο! Δεν θα μείνουμε χωρίς το χόμπυ μας γι' αυτόν τον λόγο!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχω και γκουραμια στο ιδιο ενυδρειο με τα planorbis ![]() Δεν υπαρχω, ετσι? ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ασθενεια? | Petran22 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 20-01-09 11:42 |
Ασθενεια? | Petran22 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 01-12-08 21:17 |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ;;;;; | γιωργος χαλκιδαιος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 28-11-08 05:21 |
Ασθενεια | Rayden | Δίσκοι | 5 | 14-11-07 10:44 |
Ασθενεια... | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 13-11-07 10:28 |