|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σιγα που θα σε καλυψει ενα 700αρι.......
![]() ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλοοοο,μακαρι καποτε να κανω κατι αντιστοιχο!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
τα λιτρα ειναι 147 + 147 + 72+72+72+90 +60 = 660
σιφνος η διατηρηση ψαριων στο γλυκο νερο τουλαχιστον συνεπαγεται και την αναπαραγωγη (συγχωρεισαι γιατι εισαι του αλατιου) |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι πολλα.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε καλο δρομο εισαι....καμενο χαρτι κι εσυ....
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εισαι ο Νικος και εισαι καλα. Αμ δε...εχεις καψει σκληρο δισκο κι εσυ
![]() Χωραει κι αλλα ενυδρεια απ οτι βλεπω ![]() Καλα ε το φυτεμενο σου ειναι τουμπανο, πως τα καταφερνεις με τοσα φυτα ρε παιδακι μου; Τσαγακι φανταζομαι δεν φτιαχνεις ποτε, αρκει να παρεις με το φλυτζανι νερο απο τα ενυδρεια και να το ζεστανεις. ![]() Περα απο την πλακα φιλε Νικο , μπραβο για την υπομονη σου και την αγαπη σου για τα ψαρακια σου. Ονειρο το Fish room !! |
|
||||
|
||||
![]()
...εε εγώ το φυτεμένο γιατί δεν το βλέπω?
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε Νίκο . Να ξέρεις πάντως ότι όλα τα ενυδρεία είναι μικρά και πάντα θες μεγαλύτερο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ξεκινησες το θεμα στην καταλληλη στιγμη ξεκιναω και εγω το δικο μου fish room-discus farm και ψαχνομαι......για τις αλλαγες νερου τι εχεις προβλεψει???? Για φιλτρανση ποιο συστημα εκανες???Ποσο χωρο αφησες καθ υψος καθαρο πανω απο τα ενυδρεια???
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|