|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τον βραχο απο που τον πηρες ?
|
||||
|
||||
![]()
Κανε υπομονη τοτε και θα υποχωρησει...
Αν βρεις βαλε και κανει goby να ανασγαρλευει τον αραγωνιτη.
|
||||
|
||||
![]()
Αντρέα υπομονή και επιμονή!
Πρώτον το κυανό δεν το αφαίρεσες το διασκόρπισες!Σου είπα πως μόνο με σιφωνάρισμα αφαιρείται! Δευτερον ο αντιφώσφορος τώρα θα αρχίσει να ενεργεί!Δεν μου είπες αν ειναι σιδήρου η αλουμινίου?Αν είναι σιδήρου θα αργήσεις να δείς αποτελέσματα! Καλύτερα να προτιμάς επώνυμες μάρκες (που χρησιμοποιούμε όλοι μας δλδ) παρά άγνωστες!Δεν μπορείς να ξέρεις την αποτελεσματικότητα τους! Τρίτον το κυανό είναι κάτι που παρουσιάζεται στα πιο πολλά νεα ενυδρεία!Αφού ο βράχος ήταν στο δικό μου και εγώ δεν είχα πρόβλημα με κυανό , αυτό δεν οφείλεται στον βράχο!Ο αραγωνίτης όμως?Αυτός προέρχεται απο το παλιό σου ενυδρείο που και εκεί είχες κυανό , οπότε ίσως να πέρασε με αυτόν ο "σπόρος"! Απο κυκλοφορία δεν πιστευω πως έχεις πρόβλημα! Δεν πιστευω να χρησιμοποίησες και νερό απο το παλιό σου ενυδρείο? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι κώστα είναι από τον αραγονίτη,τον δικό μου,δεν είπε κανεις ότι είναι από το βράχο...ο βράχος είναι alfa ! εννοείτε ότι δεν έβαλα σταγόνα από το νερό του παλιού ενυδρείου,ήταν όλο από τον αλέκο και τον θάνο,(AO) μονο στο κάνιστρο είχε παλιό νερό από την βιολογία μου...καλά είναι σίγουρο ότι είναι από τον αραγονίτη,για το αντί φώσφορο δεν σε απάντησα γιατί δεν μπόρεσα να βρω τι είναι,ούτε στο google βρήκα κάτι,AQUAVIE RESORB Po4 500ML. γαλλική εταιρία είναι.τώρα για το αντί-φώσφορο, ok τον άλλον μηνα τα αλλάζω όλα μαζί.και άνθρακα.................υπομονή υπομονή .
|
||||
|
||||
![]()
Ανδρέα θα σε μαλώσω και είσαι και παππούς
![]() ![]() δεν είπα πως κατηγόρησες τον βράχο ,απλά προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται! ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κυανοβακτήριο??? | thsamios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 03-02-08 20:09 |