|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
κανεις?πραμα καμια γνωμη να ξερω..
__________________
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
Τα παλιά σφουγγάρια γιατί τα έβγαλες, αυτά είχαν την όποια βιολογία είχε το φίλτρο σου. Το nitrivec όπως σου έγραψε ο Πασχάλης δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο, τουλάχιστον σε σχέση με την βιολογία που μόλις πέταξες. Πρόσεχε τώρα τις μετρήσεις στο νερό σου, κάνε πιω συχνές και μεγαλύτερες αλλαγές νερού και ψάξε άμεσα για «μπόλι» από κάποιο φίλο χομπίστα. Αντικατέστησε το biopur με siporax αν έχεις κι άλλο. Πάλι όπως σου έγραψε ο Πασχάλης, δεν χρειάζεσαι δύο «βαμβάκια» .Υπολόγισε να έχεις πρώτο σύμφωνα με την ροή του νερού στο φίλτρο, κάποιο χοντρό δηλαδή αραιό σφουγγάρι, μετά το siporax και μετά ένα πυκνό σφουγγάρι ή το filterwoolκαλύτερα. Το siporax να το έχεις μέσα σε δυχτάκι για να μπορείς να το βγάζεις εύκολα όταν θα χρειαστεί να καθαρίσεις το φίλτρο σου. Επειδή το filterwool θα βουλώνει εύκολα και θα χρειαστεί να το πλένεις ή να το αντικαθιστάς συχνά, μπορείς να το βάλεις και πριν το siporax αν έτσι σε βολεύει ώστε να μην χρειάζεται να βγάζεις κάθε φορά και το siporax.
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Καλά τα έβαλες
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xontros : 05-01-09 στις 17:43 |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Ομολογώ ότι μετά από όλα αυτά τα ποστ δεν έχω καταλάβει ακόμη πώς λειτουργεί το φίλτρο.. Η ροή είναι από πάνω προς τα κάτω?
![]()
__________________
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
#5
|
||||
|
||||
![]()
good wines 200489r5
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fish-Only με πατεντα!!!!!!!!!! | sak | Fish Only | 21 | 28-04-09 23:11 |
πατεντα | g-pavl | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 22-11-08 13:10 |
πατεντα για φως | hotgates | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 02-09-08 21:17 |
ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ? | georgetax | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 22-03-07 00:59 |
ερωτηση για πατεντα | fitilakias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 20-02-07 17:50 |